Γ. Μπουρνούς: Ενισχύστε τώρα τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία

15:01 8/5/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών και την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κατέθεσε ο  Βουλευτής Ν.Λέσβου και Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς, την οποία συνυπέγραψαν 8 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων όλης της χώρας.

Τα αθλητικά σωματεία ήρθαν εξαρχής αντιμέτωπα με τις συνέπειες των μέτρων που λήφθηκαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας.
Η υποχρεωτική αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας σε συνδυασμό με την αναβολή ή / και ακύρωση όλων των αθλητικών διοργανώσεων και το κλείσιμο των αθλητικών υποδομών και των προπονητικών χώρων, έχει φέρει σε δεινή θέση τα αθλητικά σωματεία της χώρας, η πλειοψηφία των οποίων απειλείται με διάλυση.   Ο Γιάννης Μπουρνούς ζητά από τους αρμόδιους Υπουργούς να ενισχυθούν οικονομικά τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, να ληφθούν μέτρα ελάφρυνσης για τις συσσωρευμένες οικονομικές τους υποχρεώσεις και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας γυμναστών, προπονητών και διοικητικού προσωπικού στα σωματεία αυτά.

The post Γ. Μπουρνούς: Ενισχύστε τώρα τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα