Γ . Μαρινάκης: Τα κτίρια του ΚΕΓΕ θα φιλοξενήσουν σημαντικές σχολικές δομές (audio)

12:50 28/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την αισιοδοξία του, ότι μετά την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του ΚΕΓΕ το Σάββατο από την προϊσταμένη του ΕΛΓΟ «Δήμητρα» Ηρακλείου Αγάπη Βασιλείου, θα δρομολογηθεί άμεσα η παραχώρηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων των κτιριακών εγκαταστάσεων στο Δήμο, εξέφρασε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης.

Η παραχώρηση είναι ζωτικής σημασίας για γονείς και

εκπαιδευτικούς στο Ρέθυμνο, αφού θα επιτρέψει τη μετεγκατάσταση δύο σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής, καθώς και τα τα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη εξέλιξη χαιρέτησε με ανακοίνωσή της και η ΕΛΜΕ του Νομού.

Εγκαινιάζεται το ανακατασκευασμένο γήπεδο των Μισιρίων

Στο μεταξύ, το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου ανακατασκευασμένου γηπέδου των Μισιρίων στο Ρέθυμνο. Παρών στην τελετή που πραγματοποιηθεί στις 5:30 το απόγευμα, θα είναι και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Στο γήπεδο έγινε εγκατάσταση νέου συνθετικού χλοοτάπητα, γραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου, αντικατάσταση της υφιστάμενης περίφραξης στη νότια πλευρά του γηπέδου με νέα, αποξήλωση της παλιάς περίφραξης στην ανατολική και στη βόρεια πλευρά του αγωνιστικού χώρου για επαναχρησιμοποίηση, κατασκευή πέντε σιδηρών θυρών στη νέα περίφραξη, κατεδάφιση δύο πάγκων από σκυρόδεμα και του θεωρείου, καθώς και συντήρηση και αποκατάσταση των τεσσάρων πυλώνων φωτισμού.


Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης:

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου – Ηλεκτρονική Επεξεργασία: Γιώργος Βλαζάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα