Φόβοι για νέες κατολισθήσεις – Που επιμένει ο παγετός (video)

11:52 28/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Για ολικό παγετό στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, προειδοποιεί μέχρι και για αύριο η ΕΜΥ, ενώ προαναγέλλονται σποραδικές χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά μέχρι την Παρασκευή. Σε λευκό κλοιό παραμένουν για τρίτο 24ωρο οι δήμοι Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας. Τουλάχιστον 50 χιλιάδες στρέμματα πλημμυρισμένης γης αφήνει πίσω της το πέρασμα της κακοκαιρίας από τα Τρίκαλα, με την Πιαλεία να εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα λόγω κατολισθήσεων.

Το Πήλιο μετρά τις πληγές του με την κατάσταση κυρίως στον Δήμο Ζαγοράς να είναι πλέον απελπιστική.

Καταπτώσεις βράχων στα Τέμπη. Κλείνει η Κοιλάδα την Παρασκευή

Κλειστή θα παραμείνει από τις 7 το πρωί της Παρασκευής η Κοιλάδα των Τεμπών. Η εταιρία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. αποφάσισε το κλείσιμο της οδού καθώς από τις συνεχείς βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών σημειώθηκαν καταπτώσεις βράχων.

«Κομμένοι» δρόμοι, προβλήματα και με την ηλεκτροδότηση εξαιτίας της πτώσης στύλων της ΔΕΗ, αναφέρει και σήμερα το ανατολικό Πήλιο ενώ ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγορίν επισημαίνει την απόγνωση των καλλιεργητών που λόγω της κακοκαιρίας και των καθιζήσεων έχασαν ακόμη και τα όρια από τα χωράφια τους. Στο Δήμο Ζαγοράς αναμένεται κλιμάκιο από υπουργείο μεταφορών και Δικτύων, ενώ και το νότιο Πήλιο αναφέρει ανάλογα προβλήματα.

Πολλά προβλήματα αναφέρονται και στους επαρχιακούς δρόμους των περισσοτέρων νομών της Μακεδονίας, εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού. Η κατάσταση φαίνεται πάντως να βελτιώνεται στη Δυτική Μακεδονία.

Keywords
Τυχαία Θέματα