Φως για το Τμήμα του ΤΕΙ στην Ιεράπετρα

09:32 24/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Θετικές είναι οι εξελίξεις για την επαναλειτουργία του τμήματος Εμπορία και Διαφήμισης στην Ιεράπετρα από το ΤΕΙ Κρήτης.

Σύμφωνα με το δήμο δόθηκαν δεσμεύσεις από τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε, κατά τη διάρκεια συνάντησης του δημάρχου Ιεράπετρας, Θεοδόσιου Καλαντζάκη, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, παρουσία του βουλευτή Λασιθίου, Μανόλη Θραψανιώτη.
Σήμερα το πρωί

ο δήμαρχος ενημέρωσε τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων και τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων της πόλης για όσα συζητήθηκαν στην Αθήνα.
Στο μεταξύ, απάντηση στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για το ΤΕΙ Ιεράπετρας, εξέδωσε η νομαρχιακή επιτροπή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ. Αναφέρει πως θέτει εκ νέου προς συζήτηση στο ΤΕΙ Κρήτης, τόσο τη λειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος, όσο και για τμήματα του νομού συνολικά.
Αυτοί που έκλεισαν το ΤΕΙ Ιεράπετρας με το σχέδιο ΑΘΗΝΑ, κορόιδεψαν με το ΤΕΙ Τεχνολογίας και Τροφίμων, το οποίο ψήφισαν χωρίς χρήματα, ζητούν και τα ρέστα γιατί δεν φτιάξαμε αμέσως όσα κατέστρεψαν, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα