Φώφη Γεννηματά : H Λάρισα να γίνει πρότυπο αγροτικό κέντρο

10:09 2/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για τη Λάρισα των ανοιχτών οριζόντων και των μεγάλων προοπτικών έκανε λόγο στη χθεσινοβραδυνή της ομιλία στη θεσσαλική πρωτεύουσα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.
«Στη Λάρισα μπορεί να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο Κέντρο Δικτύων μεταφορών, ενέργειας, γνώσης, έρευνας, πολιτισμού και παροχής

υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας. Ενας αληθινός ολοκληρωμένος πόλος ανάπτυξης. Η Λάρισα μπορεί να γίνει ένα πρότυπο αγροτικό κέντρο με τη συνεργασία του ΤΕΙ , του Πανεπιστημίου,της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής και των υπηρεσιών του υπουγείου Αγροτικής Ανάπτυξης που εδρεύουν στην περιοχή» τόνισε η κα Γεννηματά.
Ειδικη αναφορά έκανε στο Σχέδιο «Ελλάδα» της παράταξης, το οποίο όπως είπε αποτελεί τον εναλλακτικό δρόμο για την οριστική υπέρβαση της κρίσης προκειμένου η χώρα να αφήσει πίσω το αδιέξοδο»
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και έκανε λόγο για μια συμφωνία με τους δανειστές, με όρους ηττημένου. «Είναι μια συμφωνία ντροπής, Ο πρωθυπουργός ποτέ δεν διαπραγματεύτηκε σοβαρά, με σχέδιο και στρατηγική για το εθνικό συμφέρον. Η καθυστέρηση της κυβέρνησης έδωσε τη δυνατότητα να μπουν στο τραπέζι μέτρα που δεν ήταν στη συζήτηση το φθινόπωρο. Τα έδωσε όλα στους δανειστές» υποστήριξε.
Απευθυνόμενη σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες τόνισε πως «η λύση δεν είναι η παλινόρθωηση της δεξιάς» και έστειλε σαφές μήνυμα στη ΝΔ πως δεν θα βρει συμμάχους το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξ, σε οποιοδήποτε μέτωπο. «Δεν ξεχνάμε τις ιδεολογικές και πολιτικές μας διαφορές, έχουμε χάραξει αυτόνομη πορεία» πρόσθεσε η κα Γεννηματά.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε με νόημα πως ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ αλλά και όσοι από το οικονομικο και μιντιακό κατεστημένο τους υπηρετούν θα κάνουν τα πάντα για να ανακόψουν την δημιιουργία ενός ισχυρού προοδευτικού φορέα. Η ανασυγκρότηση όμως της κεντροαριστεράς αφορά το λαό και την πατρίδα» κατέληξε η κα Γεννηματά, καταχειροκροτούμενη από εκατοντάδες στελέχη, μέλη και φίλους του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα