Ζάκυνθος: Γίνεται…της παραίτησης στους παιδικούς σταθμούς

09:37 2/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι παιδικοί σταθμοί έγιναν γι’ άλλη μια φορά πεδίο αντιπαράθεσης στο δημοτικό συμβούλιο Ζακύνθου. Στην προχθεσινή συνεδρίαση η πρόταση του δήμαρχου για την αντικατάσταση των μελών του Δ.Σ των παιδικών σταθμών, τα οποία είχαν υποβάλει την παραίτηση τους, έδωσε την αφορμή για μια έντονη συζήτηση με αρκετούς διαξιφισμούς μεταξύ των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας και της μείζονος αντιπολίτευσης.

Εκτός από την πρόεδρο των παιδικών σταθμών Μαρία Μουζάκη και ο δήμαρχος συγκέντρωσε τα πυρά της αντιπολίτευσης, αποδίδοντας τους την ευθύνη των παραιτήσεων των μελών του Δ.Σ, αλλά και ότι στη

νέα σύνθεση δεν υπάρχει κανένας δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας. Για χαμένη αξιοπιστία έκανε λόγο η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Ν. Πυριόχου, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Π. Αβράμης διάβασε την επιστολή παραίτησης του παιδίατρου κ.Δημητρίου από μέλος του Δ.Σ των παιδικών σταθμών.

Ρεπορτάζ: Πέτρος Πομόνης

Keywords
Τυχαία Θέματα