Φλώρινα – ΟΕΝΕΦ: Τοπική ομάδα εργασίας για τη μεταλιγνιτική περίοδο

14:19 23/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη συγκρότηση τοπικής ομάδας εργασίας για το σχέδιο «Οι Νέοι στις Περιφέρειες της Ευρώπης – Μεταλιγνιτική Εποχή και Ανάπτυξη – Διάλογος, Καινοτομία και Δράσεις» προχωρά ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας.

Το σχέδιο υποστηρίζεται από το πρόγραμμα Erasmus+ (Βασική Δράση 3) και στις δραστηριότητές του συμμετέχουν νέοι και νέες 16-30 ετών που ζουν, εργάζονται, σπουδάζουν και γενικά δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος  βρίσκεται εδώ με καταληκτική ημερομηνία για τη συγκρότηση

των Τοπικών Ομάδων Εργασίας την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου.

«Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2385-101446, ή ηλεκτρονικά στο: [email protected], ή μπορείτε να  επισκεφτείτε στα γραφεία του ΟΕΝΕΦ, επί της οδού 7ης Νοεμβρίου 9, στη Φλώρινα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-15:30 μμ.»

Οι Τοπικές Ομάδες Εργασίας θα αναλάβουν τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

α) Διάχυση της πληροφόρησης και της πρόσκλησης συμμετοχής στο σχέδιο στις τοπικές τους κοινωνίες.

β) Συμμετοχή στην επιλογή των συμμετεχόντων και των εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας για συμμετοχή στο διάλογο και στις εργασίες του Συνεδρίου – Φόρουμ που θα υλοποιηθεί στη Φλώρινα το 2021.

γ) Προετοιμασία και καθοδήγηση των συμμετεχόντων με μεθόδους μη τυπικής μάθησης και συναντήσεις πληροφόρησης με ενημερωτικό υλικό και υποστήριξη από τον ΟΕΝΕΦ.

δ) Συχνή επικοινωνία με τους τοπικούς φορείς λήψης αποφάσεων και διοργάνωση συναντήσεων γύρω από ζητήματα και προτεραιότητες που θέτει το εν λόγω σχέδιο.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα