Φιλική ήττα (0-1) του Αστέρα Τρίπολης απ’ τον Πανιώνιο

21:54 2/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την…φιλική ήττα απ’ τον Πανιώνιο γνώρισε σήμερα το απόγευμα στην Τρίπολη, ο Αστέρας.

Η ομάδα της Αρκαδίας, έχασε με 1-0 απ’ την ομάδα της Ιωνίας. Το παιχνίδι παρακολούθησαν 300 περίπου άτομα.

Το δεύτερο ημίχρονο, ήταν υποφερτό σε σχέση με την μετριότητα του πρώτου, που συγκρατεί κανείς το δοκάρι του Μάσα, στο 16ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Λίγο, νωρίτερα, ο ίδιος παίκτης, είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία, σ’ ένα μοναδικό τετ-α-τετ.

Ο Πανιώνιος, ξεκίνησε καλά με την

έναρξη του β μέρους και μπόρεσε και σημείωσε ένα θεαματικό τέρμα, με μακρινό, δυνατό σουτ του Γιώργου Μασούρα, στο 54ο λεπτό.

Αμέσως μετά, ο Αστέρας, είχε μία αφύπνιση, είχε κατοχή μπάλας, είχε γρηγορότερη ανάπτυξη, ενώ δημιούργησε και δεύτερο δοκάρι, στο 65ο λεπτό, με όμορφη ενέργεια και τεχνικό σουτ, του Αργεντίνου Ισνάλντο.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν την αναγκαία αποτελεσματικότητα, ενώ -για άλλη μία φορά- υπήρξε και αδυναμία έμπνευσης για την διάσπαση της πολυπρόσωπης διάταξης των παικτών του Πανιωνίου.

* Ελπιδοφόρα η εμφάνιση του Ισνάλντο που είχε κάποιες προσωπικές ενέργειες και άφησε το αποτύπωμά του.

* Στο 89ο λεπτό, ο Πανιώνιος, κέρδισε πέναλτι με τον Γεσίλ. Υπήρξε απ’ τον Κυριακόπουλο, παρέμβαση από πίσω (κάτι σαν τάκλιν) και πτώση του Γεσίλ στο χόρτο. Ο διαιτητής Βεργέτης (Αρκαδία), αποφάσισε παράβαση και τιμώρησε την προβολή του Κυριακόπουλου, με πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Γεσίλ, ωστόσο, ο Γιώργος Αθανασιάδης, με όμορφη, δεξιά εκτίναξη, απέκρουσε την μπάλα, κρατώντας αυτό το 0-1.

* Και οι δύο ομάδες έπαιξαν με αρκετές απουσίες για διάφορους λόγους.

* Η διαιτητική τετράδα ήταν οι κ.κ. Βεργέτης, Χαραλαμπόπουλος, ,Τριανταφύλλου, Γκριτζέπης.
Υπήρξαν λάθη και στο τέλος ακούστηκαν αποδοκιμασίες απ’ τους φιλάθλους. Αλλά και κάποιοι παίκτες του Αστέρα, με το τελευταίο σφύριγμα, διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή, για κάποιες απ’ τις αποφάσεις του.

Ο Αστέρας ξεκίνησε το ματς με τους Αθανασιάδη, Ιγκόρ, Γιαννούλη, Τριανταφυλλόπουλο, Ζουμά, Μουνάφο, Τσιλιανίδη, Ντουντού (αποχώρησε με κάποιο πρόβλημα στο πόδι), Μάσα, Καλτσά και Μανιά. Έπαιξαν και οι Κυριακόπουλος, Κότσιρας, Γκοντό (επέστρεψε απ’ τον τραυματισμό του), Ισνάλντο, Στανισάβλεβιτς, Ρόμπερτ.

* Ο Πανιώνιος του Μιχάλη Γρηγορίου, είχε ως τακτικούς παίκτες στο φιλικό παιχνίδι τους, Αστρά, Σαραμαντά, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Κάργα, Σαββίδη, Ταπόκο, Σπιριντόβιτς, Μασούντ, Μασούρα και Γεσίλ. Έπαιξαν και οι Οικονομίδης, Σταυρόπουλος, Πλέγας, Πηνιώτης, Βουκελάτος, Κόρμπος, Γλυνός, Βλάχος.

* Εκτός αποστολής για τον Αστέρα ήταν οι Σελίν (τραυματίας), Μπέρτος (τραυματίας), Tσουκαλάς (τραυματίας), Μαδινδά, Ιγλέσιας, Δουβίκας και Πασσαλίδης.

* Εκτός αποστολής για τον Πανιώνιο ήταν οι Κότνικ, Μπαντής (τραυματίας), Μπανανά, Χατζισαφί κλπ.

* Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 4 μ.μ. ο Αστέρας θα φιλοξενήσει τη Λαμία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος των δύο νικών, θα φιλοξενήσει στην έδρα του, στις 10 Σεπτεμβρίου, στις 4 μ.μ., τον Παναιτωλικό.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα