Tornado: Συνεχίζουν ακάθεκτοι Πασχαλίδης - Κωνσταντινίδης

Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή δείχνει να πλησιάζει το δίδυμο Ιορδάνη Πασχαλίδη - Πέτρου Κωνσταντινίδη καθώς μετά και από τις δύο ιστιοδρομίες της 3ης ημέρας του παγκοσμίου πρωταθλήματος 'είναι σταθερά στην κορυφή της γενικής κατάταξης με μόλις 5 βαθμούς, έχοντας πέντε πρώτες θέσεις και μία 4η στις έξι ιστιοδρομίες που έγιναν μέχρι τώρα.

Σταθερά στη 2η θέση της γενικής κατάταξης με 10 βαθμούς παραμένει και το δίδυμο Αλέξης Ταγαρόπουλος – Νίκος Μαύρος που ήταν 3οι στην πρώτη ιστιοδρομιά του Σαββάτου και 1οι στην δεύτερη. Στην 3η θέση της γενικής βρίσκεται το σκάφος

από τη Γερμανία με πλήρωμα τους Bob Baier – Marc Baier.

Την καλύτερη μέχρι σήμερα εμφάνιση τους σ αυτό το πγκόσμιο πρωτάθλημα έκαναν ο Κώστας Τριγκώνης με τον Σταύρο Ταβουλάρη που ανέβηκαν στην 4η θέση της γενικής κατάταξης . Στις κούρσες του Σαββάτου πήραν 2η και 3η θέση αντίστοιχα και πλέον διεκδικούν και αυτοί με αξιώσεις μια θέση στο βάθρο των νικητών.

Ο Σταύρος Ταβουλάρης, σε δήλωσή του στο γραφείο τύπου της διοργάνωσης, αναφερόμενος στις ιστιοδρομίες της 3ης ημέρας αλλά και στη γενικότερη παρουσία σ αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα τόνισε:

«Είναι αλήθεια ότι σήμερα ήταν η καλύτερή μας ημέρα καθώς πιάσαμε απόδοση ουσιαστικά. Καταφέραμε να δουλέψουμε καλύτερα τα πανιά μας και το συγχρονισμό μας. Μου έδειξε ο Κώστας Τριγκώνης τα βασικά, καταφέραμε να τα εφαρμόσουμε στην πράξη παίρνοντας μια 2η και μια 3η θέση και ελπίζουμε για τα καλύτερα τις επόμενες ημέρες. Ο ανταγωνισμός είναι πάρα πολύ σκληρός και τα τρία πληρώματα που είναι μπροστά μας είναι πάρα πολύ καλά. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε τέσσερις κούρσες ακόμα για να ξέρουμε αν θ ανεβούμε στο βάθρο των νικητών και όλα είναι πιθανά».

Αναφορικά με την εμπειρία του ν' αγωνιστεί ως πλήρωμα με τον Κώστα Τριγκώνη ο Σταύρος δήλωσε: «Είναι μια ξεχωριστή εμπειιρία για μένα γιατί ο Κώστας είναι ένας πολύ μεγάλος αθλητής κι όπως καταλαβαίνετε έχει πολλά να μου δείξει. Μέρα με την ημέρα νομίζω ότι βελτιωνόμαστε και “δένουμε” μαζί».

Την Κυριακή δεν θα γίνουν ιστιοδρομίες καθώς υπάρχει κενή ημέρα για να ξεκουραστούν τα πληρώματα. Οι ιστιοδρομίες θα συνεχιστούν τη Δευτέρα ενώ την Τρίτη το παγκόσμιο πρωτάθλημα ολοκληρώνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα