Έξι νέες μολύνσεις covid-19 στη Λέσβο – Κλείνει το ειδικό νηπιαγωγείο Μυτιλήνης

21:06 16/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Μόλις 6  νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε σήμερα για τη Λέσβο ο ΕΟΔΥ. Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων των προηγούμενων ημερών, μαζικά σπεύδουν για έλεγχο εργαζόμενοι υπηρεσιών και επιχειρήσεων αλλά και  τμήματα σχολείων. Στο Βοστάνειο Νοσοκομείου συνεχίζουν να νοσηλεύονται 11 ασθνενείς με κορονοϊό αλλά αργά σήμερα το απόγευμα διασωληνώθηκε ένας 70χρονος που εδώ και λίγες μέρες νοσηλευόταν στην κλινική covid.

Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο δημοτικό

σχολείο Μανταμάδου θετικοί στον ιό βρέθηκαν πέντε μαθητές της ΣΤ τάξης και τρεις δασκάλες του σχολείου, πέραν της πρώτης δασκάλας που εντοπίστηκε θετική.

Ακόμα κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε σε βοηθητικό προσωπικό  στο ειδικό νηπιαγωγείο Μυτιλήνης, όπου σύμφωνα με εισήγηση της προϊσταμένης  πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λέσβου και απόφαση της διεύθυνσης υγιεινής, κλείνει το τμήμα για 15 ημέρες.  Να θυμίσουμε ότι τα σχολεία έκλεισαν τη Δευτέρα και για δύο εβδομάδες πλην των ειδικών σχολείων.

Ακόμα ένα θετικό κρούσμα ανακοινώθηκε για τη Λήμνο και πέντε για τη Χίο.

The post Έξι νέες μολύνσεις covid-19 στη Λέσβο –  Κλείνει το ειδικό νηπιαγωγείο Μυτιλήνης appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έξι, -19, Λέσβο –, Κλείνει, Μυτιλήνης,exi, -19, lesvo –, kleinei, mytilinis