“Ευρωεκλογές καθοριστικής σημασίας για την Ελλάδα και την Ευρώπη”

21:04 2/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξεκινάει σήμερα η καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου για τις Ευρωεκλογές στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, όπου στις 8.00 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση/συζήτηση με υποψήφιους Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Η εκδήλωση θα έχει θέμα: “Για την Ευρώπη της Δημοκρατίας, της Αλληλεγγύης και των Δικαιωμάτων” και θα συμμετέχουν οι: Ελευθερία Αγγέλη, Πάνος Λάμπρου και Γιονούς Μουχαμμαντί,, υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Σήμερα

το μεσημέρι στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου δόθηκε συνέντευξη τύπου, από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, Ελευθερία Αγγέλη και Πάνο Λάμπρου, όπου και παρουσιάστηκαν οι θέσεις και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές. Ο Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε στον προγραμματισμό των εκδηλώσεων και της ανοικτής πολιτικής συγκέντρωσης που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο Λέσβιος στην καταγωγή υποψήφιος ευρωβουλευτής Πάνος Λάμπρου στην κρισιμότητα των ευρωεκλογών, οι οποίες όπως τόνισε είναι καθοριστικής σημασίας για την Ελλάδα και για όλη την Ευρώπη, μίλησε για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση για την ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών στρωμάτων, ενώ αναφέρθηκε και στο προσφυγικό που ταλανίζει τα νησιά.

Από την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ η υποψήφια ευρωβουλευτής Ελευθερία Αγγέλη, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η γενιά της την εποχή των μνημονίων στο χώρο των σπουδών και κυρίως της εργασίας αλλά και στις προοπτικές που όπως τόνισε δημιουργεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για αναστροφή του κλίματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα