Έτοιμοι να βάλουν δύσκολα στους Άγγλους οι Σουηδοί

18:40 5/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το γνωστό καλό, δυνατό και ομαδικό παιχνίδι σκοπεύουν να επιστρατεύσουν οι Σουηδοί για να κάνουν δύσκολη τη ζωή των Άγγλων αντιπάλων τους το προσεχές Σάββατο (7/7) στον προημιτελικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για το Μουντιάλ 2018. Οι Σουηδοί προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου τους, στη Μαύρη Θάλασσα, πριν αναχωρήσουν για τη Σαμάρα όπου θα αντιμετωπίσουν την Αγγλία.

«Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. Έχουμε αποδείξει σε όλους αλλά και στους εαυτούς μας, πως όταν βρισκόμαστε στο σωστό επίπεδο μπορούμε

να γίνουμε πολύ δύσκολη ομάδα για τις αντιπάλους μας και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε εναντίον της Αγγλίας», δήλωσε ο διεθνής μέσος Σέμπαστιαν Λάρσον σε δημοσιογράφους.

Ο Λάρσον πέρασε την ενήλικη ζωή του στην Αγγλία παίζοντας για αρκετούς συλλόγους στις μεγαλύτερες κατηγορίες της Αγγλίας, κάτι που θα είναι αρκετά παράξενο για τον ίδιο αλλά και τους Άγγλους οπαδούς να τον δουν να παίζει απέναντι στην ομάδα τους.

«Είναι ένα παιχνίδι που ανυπομονώ να παίξω, είναι οι προημιτελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου και για μένα προσωπικά να παίζω εναντίον της Αγγλίας, την χώρα όπου έχω περάσει 17 χρόνια της καριέρας μου, είναι σαφώς λίγο ιδιαίτερο», δήλωσε ο 33χρονος Λάρσον.

«Έχουμε μεγάλο σεβασμό στην Αγγλία, διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές, είναι μια καλή ομάδα, αλλά για εμάς, όπως κάνουμε σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας».

Στο μεταξύ, ο Άλμπιν Έκνταλ που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, μετά την ακτινογραφία που υποβλήθηκε αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά κατά της Αγγλίας, ενώ έτοιμος είναι και ο επιθετικός της ομάδας, Όλα Τοϊβόνεν, ο οποίος είπε. «Γνωρίζουμε το παιχνίδι μας, γνωρίζουμε ότι δεν θα έχουμε την κατοχή της μπάλας, αλλά πρέπει να εργαστούμε για την ομάδα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα