Ετοιμάζεται για τη φιέστα ανόδου η ΑΕΛ

19:22 20/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με την φιέστα ανόδου στη Super League που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου μετά το τέλος του αγώνα με τα Χανιά. Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι «ο κ. Ράτκο Ντόστανιτς

έλαβε πρόσκληση προ ημερών για τη φιέστα της Κυριακής και απάντησε θετικά για την παρουσία του αλλά τελικά σήμερα μας ενημέρωσε ότι δεν θα καταφέρει να παρευρεθεί».

Επίσης, πρόσκληση έλαβε και ο κ. Πηλαδάκης ο οποίος στην απαντητική επιστολή τόνισε ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί, «παρ΄ ότι θα το ήθελε πολύ, θα είναι ‘όμως σαν να είμαι εκεί».

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνεται ότι «την Κυριακή 22 Μαϊου, στην είσοδο των Θυρών 6-7, θα βρίσκονται εκπρόσωποι του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», από τους οποίους οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια για το παιδικό ποδοσφαιρικό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο AEL FC ARENA στις 10, 11 και 12 Ιουνίου. Η τιμή του εισιτηρίου για όλο το τριήμερο είναι €2.
Στηρίζουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το δύσκολο έργο του με την αγορά εισιτηρίων. Η ΠΑΕ ΑΕΛ στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τις δράσεις του στο γήπεδό της αλλά και σε όλες τις ενέργειες που πραγματοποιεί στο Νομό Λάρισας.

Ακόμη ανακοινώνεται ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ θα τιμήσει την εταιρία EXALCO Α.Ε. στην Κυριακάτικη φιέστα για τη σημαντική χορηγική της προσφορά στην ομάδα μας και το βραβείο θα παραλάβει ο κ. Γεώργιος Καντώνιας για λογαριασμό του ομίλου επιχειρήσεων ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ.
Η εταιρία συγχαίρει την ΑΕΛ για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στη SUPER LEAGUE και στον αγώνα της Κυριακής θα ανακοινώσει ειδική προσφορά για τους κατόχους εισιτηρίων ημέρας και διαρκείας ενώ θα μοιράσει επετειακά καπελάκια με τα σήματα ΑΕΛ και EXALCO στους φιλάθλους της ανατολικής κερκίδας που συνήθως βλέπουν τον ήλιο.

The post Ετοιμάζεται για τη φιέστα ανόδου η ΑΕΛ appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα