Εθελοντική Αιμοδοσία στην Περιφέρεια Κρήτης το Σάββατο

15:23 27/5/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Ηράκλειο παίρνει τη «σκυτάλη» για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης δράσης, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον Οργανισμό «Tο Χαμόγελο του Παιδιού». Η δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας στο Ηράκλειο υλοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, υπό την Αιγίδα της 7ης Υγειονομικής

Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου και σε συνεργασία με το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (ΕΑΚΗ) και με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠαΓΝΗ).
Όσοι ενδιαφέρονται και επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6973320403 (καθημερινά 9:00-14:00 & 18:00- 21:00) ή να στείλουν email στο [email protected], για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταυτόχρονη παρουσία πολλών εθελοντών.
Η συγκέντρωση μονάδων αίματος θα πραγματοποιηθεί στην Κινητή Μονάδα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία θα βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας (έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης).

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα