Εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος Μαυρομματίου Καρδίτσας

12:31 4/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του χθες διενήργησε τη δεύτερη προγραμματισμένη για το 2016 εθελοντική αιμοληψία για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού. Για τον σκοπό αυτό προσήλθε στο Μαυρομμάτι κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο Καρδίτσας επανδρωμένη με το κατάλληλο για αυτές τις περιπτώσεις προσωπικό.

Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και χθες, αθρόα υπήρξε η προσέλευση των εθελοντών

αιμοδοτών από το χωριό και όχι μόνο, καθώς και αρκετών νέων, τους οποίους ο Σύλλογος ευχαριστεί. Στη συγκεκριμένη αιμοληψία, όπου αιμοδότησαν και μέλη του κυνηγητικού Συλλόγου Μουζακίου ο Σύλλογός τίμησε με αναμνηστικό δίπλωμα την μεγαλύτερη σε ηλικία αιμοδότη κ. Ισμήνη Φιλίππου για την πολυετή εθελοντική προσφορά της προς την τράπεζα του χωριού. Το δίπλωμα απένειμε εκ μέρους του Συλλόγου ο Δήμαρχος του Δήμου Μουζακίου κ Γ. Κωτσός ο οποίος είναι και αιμοδότης της τράπεζας του Μαυρομματίου.
Επίσης δια μέσου του τύπου ο Σύλλογος ευχαριστεί τον προϊστάμενο και το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας. Τέλος παρακαλούνται όλοι όσοι αίμα από την τράπεζά να το επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό γιατί κάποιος άλλος συνάνθρωπός μας το έχει ανάγκη .

Keywords
Τυχαία Θέματα