«Έσπασε το ρόδι» ο Πανσερραϊκός

20:24 25/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Football league πέτυχε ο Πανσερραϊκός κερδίζοντας με σκορ 2-0 την Α.Ε. Καραϊσκάκης για την 5η αγωνιστική της Football league.

Οι «κόκκινοι» που έπαιζαν σήμερα με την πλάτη στον τοίχο αφού δεν είχαν περιθώρια απώλειας βαθμών (είχαν μόνο μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα) μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, κατάφεραν για πρώτη φορά να κρατήσουν

ανέπαφη την εστία τους (είχαν δεχθεί έντεκα τέρματα μέχρι τώρα), πέτυχαν δύο γκολ με τους Χρήστο Ρούτση και Δημήτρη Γκούρτσα και πήραν ένα… «εξάποντο» (αφού ακολουθεί το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό που θα πάρουν τη νίκη στα χαρτιά).

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Χρήστος Ρούτσης

Νίκη με οδηγό τον Ρούτση

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Χρήστος Ρούτσης που πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ και κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του «καθάρισε» το παιχνίδι. Μάλιστα ο Δραμινός παίκτης του Πανσερραϊκού έφτασε τα 13 γκολ στη Β εθνική (τα έντεκα με τους «κόκκινους»).


Αποφασισμένοι για τη νίκη μπήκαν στο γήπεδο οι παίκτες του Πανσερραϊκού

Σταμάτησε τo σερί της Α.Ε. Καραϊσκάκης

Ο Πανσερραϊκός σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Α.Ε. Καραϊσκάκης που προερχόταν από τρεις συνεχόμενες νίκες. Η «νεοφώτιστη» ομάδα από την Άρτα δεν απείλησε τους «κόκκινους» που σήμερα ήταν αποφασισμένοι να πάρουν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Δημήτρης Γκούρτσας και Γιώργος Κόλλινς οι αρχηγοί των ομάδων

Το φιλμ του αγώνα:

11ο Μετά από σέντρα του Παπανίκου, σουτ του Χούσου, η μπάλα άουτ δίπλα από την εστία του Ρίστιτς.

18ο Εντυπωσιακή απόκρουση του Ηλία Μέλκα, μετά το σουτ του Κώστα Τσαμούρη μέσα από την περιοχή.

15ο Σουτ του Ιωαννίδη, ο Μέλκας μπλόκαρε τη μπάλα.

22ο Σουτ του Λουκίνα, η μπάλα άουτ.

27ο ΓΚΟΛ 1-0! Σέντρα του Ντούσαν Στέβιτς από τα δεξιά, ο Χρήστος Ρούτσης με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για τον Πανσερραϊκό!

35ο Μετά από ωραία προσωπική ενέργεια, σέντρα – σουτ του Δούμτσιου, ο Μέλκας έδιωξε σε κόρνερ.

39ο Σουτ του Πόζογλου, η μπάλα άουτ.

45ο ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ για χέρι του Χούσου έπειτα από σουτ του Χρήστου Ρούτση.

ΓΚΟΛ 2-0! Ο Δημήτρης Γκούρτσας εκτέλεσε με ευστοχία το πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

54ο Σουτ του Γκούρτσα, η μπάλα άουτ.

59ο Ο Θεολόγου σταμάτησε με τάκλιν τον Γκούρτσα λίγο πριν ο επιθετικός του Πανσερραϊκού επιχειρήσει το σουτ.

62ο Σέντρα σουτ του Στέλιου Πόζογλου, έδιωξε ο Μέλκας σε κόρνερ.

69ο Σουτ του Γκέκα, η μπάλα άουτ.

Καλή εμφάνιση και νίκη για τα «λιοντάρια»

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρούτσης (78ο Γιαξής), Τσιμίκας, Δούμτσιος (65ο Γκέκας), Πόζογλου (85ο Ζυγκερίδης), Γκούρτσας.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Χούσος, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής, Κόλλινς (46ο Δημητριάδης), Γυφτοκώστας (60ο Ευαγγέλου), Κυριάκης (76ο Μιχάλης), Μακρίδης, Λουκίνας. Διαιτητής: Κιγιντζή (Θράκης) Βοηθοί: Διαμάντης, Τερζόπουλος (Έβρου)

Ευχαριστημένος από εμφάνιση και νίκη ο Περικλής Αμανατίδης

Περικλής Αμανατίδης: «Ξαναβρήκαμε τους εαυτούς μας»

Ικανοποιημένος και από το αποτέλεσμα και από την εμφάνιση της ομάδας του δήλωσε ο Περικλής Αμανατίδης. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού είπε: «Παίξαμε όπως πραγματικά πρέπει. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να καταθέσουμε ποιότητα και ψυχή για να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτό που είχαμε. Παίζαμε με μία ομάδα που είχε καλή ψυχολογία από τα συνεχόμενα αποτελέσματα και ήρθε με ενθουσιασμό και αρκετά ελεύθερη. Σήμερα όμως ο Πανσερραϊκός έπρεπε να σταματήσει το είμαστε καλοί και μας συμπαθούν. Ξαναβρήκαμε τους εαυτούς μας σήμερα. Θέλει υπομονή για να σταθεροποιηθεί η ομάδα στις καλές εμφανίσεις. Παίζουμε με μία πίεση που έχει να κάνει με τον αριθμό των παικτών που έχουμε που είναι μικρός. Μία απουσία είναι διπλή. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να προχωρήσουμε. Έχουμε ένα παιχνίδι Κυπέλλου, θα το δούμε όπως πρέπει και μετά θα ξανασυναντηθούμε στο ματς με την Βέροια. Υπό πίεση λειτουργήσαμε καλά και μάλλον θα πρέπει να δημιουργήσουμε έστω και τεχνηέντως μία πίεση και εκεί. Ίσως να είναι πρόκληση αυτό. Θα ψάξουμε να βρούμε ότι μπορούμε για να προχωρήσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες, είναι δική τους η νίκη. Ήταν δύσκολη η εβδομάδα για τους παίκτες, αλλά δεν έγινε και κάτι. Η αίσθηση στα αποδυτήρια είναι ότι αυτούς τους πόντους έπρεπε να τους είχαμε».

Στέλιος Πόζογλου και Χρήστος Ρούτσης τα έδωσαν όλα για τη νίκη

Σάκης Παπαβασιλείου: «Κακή παρένθεση»

Συγνώμη από τους φίλους της ομάδας του ζήτησε ο Σάκης Παπαβασιλείου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το τέλος του αγώνα. Ο προπονητής της Α.Ε. Καραϊσκάκης είπε: «Ήρθαμε με θετική ψυχολογία και αύρα για να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά η παρουσία μας δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Μπήκαμε νωθρά, δεν ήμασταν πειθαρχημένοι και αφοσιωμένοι, είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που είχε το άγχος και την βαθμολογική πίεση, αλλά έδειξε ότι έχει μία δεμένη και δυνατή ομάδα. Ήθελε και διψούσε για τους βαθμούς. Μας έδειξε ότι είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα που απλά θέλει τον χρόνο της για να σηκώσει το βάρος που υπάρχει από την ιστορία και τον κόσμο της. Για εμένα είναι μία κακή παρένθεση, δεν ισοπεδώνουμε τα πάντα με αυτή την ήττα, πρέπει να δουλέψουμε και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Οφείλουμε μία συγνώμη από τον κόσμο και την διοίκηση γιατί όλοι περίμεναν νίκη. Προερχόμασταν από τρεις σερί νίκες, ο Πανσερραϊκός δεν είχε καλή εικόνα, αλλά σήμερα δεν παίξαμε αυτό που περιμέναμε. Ψηλά τα κεφάλια για ένα καλύτερο παρών και μέλλον. Να ευχηθώ στον Πανσερραϊκό ότι καλύτερο και στην συνέχεια, να ανεβαίνει και να καμαρώνουμε όλοι αυτή την ιστορική ομάδα».

Κάγκελα ακόμη πιο ψηλά στο γήπεδο και είμαστε στο 2017! Κρίμα!

Κάγκελα παντού

Μια διαφορετική, καθόλου καλαίσθητη εικόνα, αντίκρισαν οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού που παρακολούθησαν το παιχνίδι της ομάδας τους με την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Τα κάγκελα που χωρίζουν τις πλαϊνές κερκίδες με τον αγωνιστικό χώρο… «ψήλωσαν» αφού όπως είχε τονίσει στην ΕΡΤ Σερρών πριν από καιρό ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης οι προϋποθέσεις για τη νέα αδειοδότηση του γηπέδου έχουν γίνει πιο αυστηρές με τα κάγκελα να αποκτούν προέκταση προς τα άνω, κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες και μάλιστα με περισσότερο ύψος για το πέταλο και τις θύρες πέντε και έξι.

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα