ΕΡΤ3 – ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ – Α’ μετάδοση – Αστυνομική Δραματική Σειρά (trailer)

08:03 28/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ
Δευτέρα 28/01/2019, στις 23:00
«PLASTIC SEA/ MAR DE PLASTICO»

Έτος παραγωγής: (2015)

Σε μια μικρή, αγροτική περιοχή της Ισπανίας, ζουν δίπλα- δίπλα οι εκατομμυριούχοι με τους μετανάστες εργάτες, τους άνεργους ντόπιους και τους ιδιοκτήτες των αγροκτημάτων.
Ένα πρωινό οι εργάτες στα θερμοκήπια, βρίσκουν το νεκρό σώμα μιας νεαρής κοπέλας.
Είναι η κόρη του δημάρχου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου ξεκινούν αμέσως και την έρευνα αναλαμβάνει ένας αστυνομικός με θολό παρελθόν…

Eπεισόδιο 4: Η εξέταση

Ο Έκτορ πιστεύει ότι έχει το DNA του δολοφόνου. Δεν θέλει να διαρρεύσει η πληροφορία για να μην το μάθει ο δράστης. Την επόμενη μέρα, όμως, η είδηση δημοσιεύεται στις εφημερίδες.
Ο Φερνάντο Ρουέδα πείθει τον αδερφό του, τον Σέρχιο, να το σκάσει από το χωριό. Πιστεύει ότι θα τον κατηγορήσουν για το έγκλημα. Ο Σέρχιο διαμαρτύρεται ότι δεν το έκανε εκείνος, αλλά δέχεται, τελικά, να φύγει.
Η δήμαρχος είναι στο νοσοκομείο μετά από κρίση άγχους. Ο Ρουέδα την επισκέπτεται για να της δώσει μια εξήγηση για τις φωτογραφίες. Εκείνη εξοργίζεται: «Πες μου ότι δεν κοιμόσουν μαζί της». Εκείνος τη διαβεβαιώνει: «Ποτέ δεν κοιμήθηκα μαζί της… γιατί ήξερα».
Ο Έκτορ πείθει μια δικαστή να γίνει μαζική εξέταση DNA στους κατοίκους του Καμποαμάργο. Θα πρέπει, όμως, όλοι να προσέλθουν οικειοθελώς. Ο Έκτορ συμβιβάζεται. Αν κάνει την εξέταση κάποιος συγγενής του δολοφόνου, θα ταυτοποιηθούν τα δείγματα.
Ο Άλβαρο καταλαβαίνει ότι η Μάρτα νιώθει μια έλξη για τον Έκτορ και της κάνει παράπονα. Εκείνη θυμώνει. Δεν θέλει να παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένη με τον καλύτερο φίλο του άντρα της….

Παίζουν: Rodolfo Sancho, Pedro Casablanc, Luis Fernández
Σκηνοθεσία: Juan Carlos Cueto, Alberto Manzano, Rocío Martínez Llano

Δείτε το trailer Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες
Keywords