ΕΡΤ3 – ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ – Α’ μετάδοση – Αστυνομική Δραματική Σειρά (trailer)

08:03 28/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ
Δευτέρα 28/01/2019, στις 23:00
«PLASTIC SEA/ MAR DE PLASTICO»

Έτος παραγωγής: (2015)

Σε μια μικρή, αγροτική περιοχή της Ισπανίας, ζουν δίπλα- δίπλα οι εκατομμυριούχοι με τους μετανάστες εργάτες, τους άνεργους ντόπιους και τους ιδιοκτήτες των αγροκτημάτων.
Ένα πρωινό οι εργάτες στα θερμοκήπια, βρίσκουν το νεκρό σώμα μιας νεαρής κοπέλας.
Είναι η κόρη του δημάρχου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου ξεκινούν αμέσως και την έρευνα αναλαμβάνει ένας αστυνομικός με θολό παρελθόν…

Eπεισόδιο 4: Η εξέταση

Ο Έκτορ πιστεύει ότι έχει το DNA
του δολοφόνου. Δεν θέλει να διαρρεύσει η πληροφορία για να μην το μάθει ο δράστης. Την επόμενη μέρα, όμως, η είδηση δημοσιεύεται στις εφημερίδες.
Ο Φερνάντο Ρουέδα πείθει τον αδερφό του, τον Σέρχιο, να το σκάσει από το χωριό. Πιστεύει ότι θα τον κατηγορήσουν για το έγκλημα. Ο Σέρχιο διαμαρτύρεται ότι δεν το έκανε εκείνος, αλλά δέχεται, τελικά, να φύγει.
Η δήμαρχος είναι στο νοσοκομείο μετά από κρίση άγχους. Ο Ρουέδα την επισκέπτεται για να της δώσει μια εξήγηση για τις φωτογραφίες. Εκείνη εξοργίζεται: «Πες μου ότι δεν κοιμόσουν μαζί της». Εκείνος τη διαβεβαιώνει: «Ποτέ δεν κοιμήθηκα μαζί της… γιατί ήξερα».
Ο Έκτορ πείθει μια δικαστή να γίνει μαζική εξέταση DNA στους κατοίκους του Καμποαμάργο. Θα πρέπει, όμως, όλοι να προσέλθουν οικειοθελώς. Ο Έκτορ συμβιβάζεται. Αν κάνει την εξέταση κάποιος συγγενής του δολοφόνου, θα ταυτοποιηθούν τα δείγματα.
Ο Άλβαρο καταλαβαίνει ότι η Μάρτα νιώθει μια έλξη για τον Έκτορ και της κάνει παράπονα. Εκείνη θυμώνει. Δεν θέλει να παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένη με τον καλύτερο φίλο του άντρα της….

Παίζουν: Rodolfo Sancho, Pedro Casablanc, Luis Fernández
Σκηνοθεσία: Juan Carlos Cueto, Alberto Manzano, Rocío Martínez Llano

Δείτε το trailer Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στη διεύθυνση την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες
Keywords
Αναζητήσεις
επεισοδιο 4 θαλασσα απο πλαστικο
Τυχαία Θέματα