ΕΡΤ3 – «Η λευκή σκλάβα»

01:35 21/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ
Το 44ο επεισόδιο της καθημερινής δραματικής σειράς «Η λευκή σκλάβα» (La Esclava Blanca), παραγωγής Κολομβίας 2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:00.

Η Βικτόρια είναι μια γυναίκα, που όλοι γνωρίζουν ως Μαρκησία, η οποία φτάνει στην Αμερική για να παντρευτεί έναν εύπορο έμπορο της περιοχής. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. Χρόνια πίσω στην ίδια πόλη, διασώθηκε από βέβαιο θάνατο και ανατράφηκε κρυφά από κάποιους σκλάβους που έγιναν η οικογένειά της.
Πάρθηκε βίαια από τα χέρια των αγαπημένων της και στάλθηκε στην Ισπανία, επειδή σύμφωνα με την κοινωνία της εποχής, μια λευκή γυναίκα δεν μπορούσε να ζήσει μαζί με τους σκλάβους. Η Βικτόρια είναι μια αδάμαστη γυναίκα και επιστρέφει προσποιούμενη ότι είναι κάποια άλλη για να αναζητήσει Δικαιοσύνη και να ελευθερώσει την οικογένειά της.

Eπεισόδιο 44ο. Η Milagros λέει στη Victoria ότι νιώθει ερωτευμένη με τον Julian. Εκείνη της λέει ότι εμπιστεύεται το ένστικτό της, αλλά να μην του πει τίποτα για το σχέδιο της απόδρασης και όταν έρθει η ώρα θα πρέπει να εξαφανιστεί από τη ζωή του. Ο Granados είναι σίγουρος ότι ο σκλάβος που ήρθε στο αγρόκτημά του για να ξεσηκώσει τους σκλάβους του, ήταν ο Miguel και το συζητεί με τον Nicolas. Ο Morales εξομολογείται στον Abad ότι ο Nicolas ήταν αυτός που έδωσε εντολή να καεί η Eden και να εκτελεστεί η οικογένεια Quintero, ότι η πραγματική κληρονόμος των Quintero είναι η Victoria, το μωρό που σώθηκε από την εκτέλεση. Ο Nicolas προτείνει στον Granados να δουλέψει γι’ αυτόν, αλλά ο Granados νιώθει προσβεβλημένος, αφού είναι κτηματίας και ευγενής. Ο Nicolas του υπενθυμίζει ότι έχει πλέον καταστραφεί και δεν του έχει μείνει τίποτα.

Παίζουν: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Ricardo Vesga.
Σκηνοθεσία: Liliana Bocanegra, Mateo Stivelberg.
Σενάριο: Juliana Barrera,Andrés Burgos, Said Chamie, Eduardo Galdo.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα