«H Λάρισα αλλάζει»

23:46 20/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η Λάρισα αλλάζει. Και στο όραμα αυτό που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε θέλουμε να πορευθούν μαζί μας όλοι οι Λαρισαίοι» υποστήριξε ο Δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης μιλώντας σήμερα στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, με αφορμή την Ευρωπαική Εβδομάδα Κινητικότητας.
Ο κ. Καλογιάννης παρουσιάζοντας το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας που σχεδίασε και υλοποιεί η δημοτική αρχή μίλησε για τις βασικές παραμέτρους που αφορούν την κυκλοφοριακή οργάνωση, την ενοποίηση του κεντρικού πυρήνα

της πόλης, την εύρυθμη λειτουργία των πεζοδρόμων, τη στάθμευση και τους ποδηλατόδρομους.

Ξεκαθάρισε επίσης πως είναι βασική επιλογή της δημοτικής αρχής η αποτροπή της άσκοπης χρήσης του αυτοκινήτου και η προώθηση της χρήσης των μέσων ήπιας μεταφοράς.
Ο κ. Καλογιάννης αναγνώρισε την αναστάτωση και τις δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί στο κέντρο της πόλης με την εκτέλεση των έργων αλλά ξεκαθάρισε πως το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την επιλογή του Δήμου και θα ικανοποιήσει τους πολίτες.
Είναι χρέος όλων μας να αλλάξουμε την πόλη τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Λαρισαίων.
Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων Γ. Σούλτης, ο εκπρόσωπος της CIVINET(πρωτοβουλία Ευρωπαικής Επιτροπής για πόλεις που επιθυμούν να αναπτύξουν μέτρα για τη βελτίωση των αστικών μεταφορών)) Αναστ. Παπαδημητρίου και συγκοινωνιολόγος -επικεφαλής της μελετητικής ομάδας του ΣΒΑΚ Χρυσ. Ριζομυλιώτης

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα