ΕΡΤ3 – «Φωνή ελευθερίας, Ελενίτα Βάργκας»

08:27 13/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ
Το 52ο επεισόδιο της δραματικής, κοινωνικής σειράς «Φωνή ελευθερίας, Ελενίτα Βάργκας» (La Ronca de Oro / Voice of Freedom), παραγωγής Κολομβίας, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε 63 ωριαία επεισόδια, αφηγείται την αληθινή ζωή της μεγάλης Κολομβιανής τραγουδίστριας Ελενίτα Βάργκας,

μιας ερμηνεύτριας που λατρεύτηκε όσο καμία στη χώρα της.

Επεισόδιο 52ο. Ο Jordi κάνει πρόταση γάμου στην Pilar. Η Helena προτείνει στην Pilar να προετοιμάσει για δύο μήνες τον γάμο ώστε να γνωρίσει καλύτερα τον Jordi. Η Βιρτζίνια μετανιώνει που πλήγωσε τον Μάουρο, αλλά αυτός θέλει απλά να έχουν μια φιλία. Ο Σάλας προσπαθεί να φτιάξει τη σχέση της με την Helena, αλλά η Helena δεν υποκύπτει. Η Helena ηχογραφεί το τραγούδι της. Ο Gregory παραιτείται από τη Sultana Records και η Graciela φεύγει μαζί του.ο Marcos δυσκολεύεται να βρει δουλειά Η Clarissa προσφέρει στον Γρηγόριο τη διαχείριση της δισκογραφικής εταιρίας Sultana Records. Η Estrella αρχίζει να κατακτά την καρδιά του Andres.

Σκηνοθεσία: Κλιτς Λόπεζ.

Πρωταγωνιστούν: Βιβιάνα Σέρνα, Μαχίντα Ίσα και Άννα Μαρία Εστουπινιάν.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα