ΕΡΤ3 – «ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ- coronavirus edition» (Ε’ ΚΥΚΛΟΣ): Πορτοκάλογλου, Πασπαλά, Μπάμπαλη, Λιανός, Ίκαρη – Α’ Τηλεοπτική μετάδοση (trailer)

08:02 2/5/2020 - Πηγή: ΕΡΤ
ΣΑΒΒΑΤΟ  02/05/2020, στις 21:00 Έτος παραγωγής: (2020)
«Απόψε κάνεις μπαμ»

Εβδομαδιαία ωριαία μουσική εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου παραγωγής ΕΡΤ3 2020 (5ος ΚΥΚΛΟΣ)
Ένα ανατρεπτικό βραδινό talk show, για να γνωρίσουμε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, πρόσωπα που ξεχωρίζουμε κι αγαπάμε από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου του κινηματογράφου, του αθλητισμού και της τηλεόρασης.
Το «Απόψε Κάνεις Μπαμ» είναι ένα παιχνίδι, ένα πινγκ πονγκ με ερωτήσεις και απαντήσεις.
Ο Κωστής Ζαφειράκης υποδέχεται ανθρώπους που έχουν

κάτι να μας πουν σε μια φιλική συνάντηση όπου όλα είναι πιθανά. Η κουβέντα μεταξύ φίλων άλλωστε, είναι σαν το καγκουρό, χοροπηδάει από το ένα θέμα στο άλλο.
Με μπόλικο χιούμορ, παιχνιδιάρικη διάθεση, απίθανες ιστορίες και πολλή μουσική, το Απόψε Κάνεις Μπαμ είναι σαν ένα ραντεβού με τους αγαπημένους μας!

Eπεισόδιο 2: Πορτοκάλογλου, Πασπαλά, Μπάμπαλη, Λιανός, Ίκαρη

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου δηλώνει αισιόδοξος για τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την πανδημία στην Ελλάδα, θυμάται πώς επέζησε από θαύμα σ’ ένα τροχαίο, βλέπει σειρές με τον γιο του και δουλεύει φουλ, κλεισμένος στο στούντιο του, ετοιμάζοντας το καινούργιο του άλμπουμ.
Η Έλλη Πασπαλά απολαμβάνει τον χρόνο με τον γιο της, τραγουδάνε μαζί κι ακούνε μουσικές. Ανησυχεί για τις εξελίξεις και το πώς θα βγούμε από την ιστορία του κορονοϊού, δεν της αρέσει να νιώθει «πειραματόζωο», και κάνει αναδρομές στην πρώτη της νιότη, στην Νέα Υόρκη.
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη δηλώνει εργατικό μυρμήγκι, «ζηλεύει» όμως τους ανθρώπους τζιτζίκια. Ανησυχεί για το αύριο, χωρίς να φοβάται, τραγουδάει πολύ μέσα στο σπίτι και θα ήθελε να περνούσε την καραντίνα παρέα με τον Μάικλ Φασμπέντερ.
Ο Γιώργος Λιανός μιλάει για τους γονείς του και το χωριό του, τους Φιλιάτες στην Θεσπρωτία, παίζει παιχνίδια φαντασίας με τα παιδιά του, μιμείται τον Γ. Νταλάρα και τον Β. Παπακωνσταντίνου και μας δίνει μια πεντανόστιμη συνταγή με λαβράκι.
Η Βιολέτα Ίκαρη, αφιερώνει τραγούδια στη μαμά της και τον μπαμπά της στην Ικαρία, μας εξηγεί τι σημαίνει «ικαριώτικο μοντέλο ζωής» κι ερμηνεύει μοναδικά το «Για το χαμόγελο σου» του Νίκου Παπάζογλου.

Παρουσίαση- αρχισυνταξία: Κωστής Ζαφειράκης
Σκηνοθεσία: Κώστας Αυγέρης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μάνος
Ήχος: Σίμος Λαζαρίδης
Σκηνογραφία: Κωστής Ζαφειράκης
Μοντάζ: Βαγγέλης Μολυβιάτης
Παραγωγή: Γιούλη Παπαοικονόμου
Οργάνωση Παραγωγής: Χριστίνα Γκωλέκα
Β. Αρχισυντάκτη: Νίκη Πηλείδου

Παραγωγή: ERT3
Παρουσίαση: Κωστής Ζαφειράκης

Το επεισόδιο της εκπομπής αναρτάται στη διεύθυνση:  την ημέρα προβολής του. Δείτε το trailer
Keywords
Τυχαία Θέματα