«Απόψε Κάνεις Μπαμ – coronavirus edition» στην ΕΡΤ3

01:39 2/5/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά την επιτυχία του πρώτου επεισοδίου coronavirus edition του 5ου κύκλου, ο Κωστής Ζαφειράκης συναντιέται με τον δικό του μοναδικό τρόπο στην εκπομπή «Απόψε κάνεις μπαμ», το Σάββατο 2 Μαΐου 2020, στις 21:00 με εκλεκτούς καλεσμένους που μοιράζονται μαζί του την καθημερινότητά τους, τις σκέψεις τους και τα σχέδιά τους.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου δηλώνει αισιόδοξος για τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την πανδημία στην Ελλάδα, θυμάται πώς επέζησε

από θαύμα σ’ ένα τροχαίο, βλέπει σειρές με τον γιο του και δουλεύει φουλ, κλεισμένος στο στούντιο του, ετοιμάζοντας το καινούργιο του άλμπουμ.

Η Έλλη Πασπαλά απολαμβάνει τον χρόνο με τον γιο της, τραγουδάνε μαζί κι ακούνε μουσικές. Ανησυχεί για τις εξελίξεις και το πώς θα βγούμε από την ιστορία του κορονοϊού, δεν της αρέσει να νιώθει «πειραματόζωο» και κάνει αναδρομές στην πρώτη της νιότη στην Νέα Υόρκη.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη δηλώνει εργατικό μυρμήγκι, «ζηλεύει» όμως τους ανθρώπους τζιτζίκια. Ανησυχεί για το αύριο χωρίς να φοβάται, τραγουδάει πολύ μέσα στο σπίτι και θα ήθελε να περνούσε την καραντίνα παρέα με τον Μάικλ Φασμπέντερ.

Ο Γιώργος Λιανός μιλάει για τους γονείς του και το χωριό του, τους Φιλιάτες στη Θεσπρωτία, παίζει παιχνίδια φαντασίας με τα παιδιά του, μιμείται τον Γιώργο Νταλάρα και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και μας δίνει μια πεντανόστιμη συνταγή με λαβράκι.

Η Βιολέτα Ίκαρη, αφιερώνει τραγούδια στη μαμά και στον μπαμπά της στην Ικαρία, μας εξηγεί τι σημαίνει «ικαριώτικο μοντέλο ζωής» κι ερμηνεύει μοναδικά το «Για το χαμόγελο σου» του Νίκου Παπάζογλου.

Παρουσίαση- αρχισυνταξία: Κωστής Ζαφειράκης.

Σκηνοθεσία: Κώστας Αυγέρης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Μάνος.

Ήχος: Σίμος Λαζαρίδης.

Σκηνογραφία: Κωστής Ζαφειράκης.

Μοντάζ: Βαγγέλης Μολυβιάτης.

Παραγωγή: Γιούλη Παπαοικονόμου.

Οργάνωση παραγωγής: Χριστίνα Γκωλέκα.

Βοηθός αρχισυντάκτη: Νίκη Πηλείδου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα