ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές»

02:49 27/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 65ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου, καθώς και το 1ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 και ώρα 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας

τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 65ο

Η Φραντζέσκα, έπειτα από μια ερωτική συνάντηση με τον Γκαμπριέλ, καθυστερεί πολύ στη συνάντηση με τον επιχειρηματία που της κανόνισε ο δον Λουίς, με αποτέλεσμα αυτός να γίνει έξαλλος και να μην μπορεί άλλο να ανεχτεί την ιστορία με τον Γκαμπριέλ. Ο επιθεωρητής Τομπίας ενημερώνει τον Ροδόλφο ότι έχει αποδείξεις για την ανάμειξή του στο λαθρεμπόριο οπίου και η δόνα Ντολόρες του προτείνει να φύγουν οικογενειακώς στην Ελβετία για να γλιτώσει. Ο Σαλβαδόρ επιπλήττει τον Χερμάν για τις επιδόσεις του ως εμπορικός αντιπρόσωπος των Υφασμάτων Σίλβα και σαν να μην έφτανε αυτό, ανακαλύπτει ότι η Αντέλα δουλεύει πίσω από την πλάτη του και αισθάνεται

Δ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 1ο

Η οικογένεια Λοϊγκόρι ετοιμάζεται να διαφύγει στην Ελβετία, προοπτική που δεν ενθουσιάζει καθόλου την Μπιάνκα, ειδικά στη σκέψη των ανθρώπων που θα αφήσει πίσω της. Στο μεταξύ, η Ντιάνα και ο Μπερνάρντο βρίσκονται σε απόγνωση μετά τη φυλάκιση του Σαλβαδόρ. Δεν βρίσκουν τρόπο να αποδείξουν την αθωότητά του, όταν όμως μαθαίνουν ότι ο Μιγκέλ υπήρξε μάρτυρας της δολοφονίας του Μπαζίλιο από τον δον Ρικάρντο, ελπίζουν ότι το σώμα του νεκρού μπορεί να κρύβει τις αποδείξεις που χρειάζονται. Η Φραντζέσκα προσπαθεί να βρει τρόπο να ενημερώσει τον Γκαμπριέλ για όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού στην Αμερική κρυφά από τον δον Λουίς. Ο Χερμάν, όταν πλέον σιγουρεύεται ότι η Αντέλα είχε αναμιχθεί στην πρόσληψή του στα Υφάσματα Σίλβα, παθαίνει κατάθλιψη και οδηγείται σε μια δραματική απόφαση.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα