ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές»

01:16 10/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 18ο και 19ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες,

μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 18ο

Ο Χερμάν και ο δον Λουίς είναι έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια. Η Αντέλα, προσπαθώντας να εξομαλύνει την κατάσταση, έρχεται αντιμέτωπη με μια απρόσμενη αντίδραση του Χερμάν. Στο μεταξύ, ο Κριστόμπαλ φοβάται ότι ο αδελφός του οργανώνει σχέδιο για να ξανακερδίσει την Μπιάνκα. Η Φραντζέσκα αναζητεί το κορίτσι που ήταν παρόν στο συμβάν του Γκαμπριέλ με την αστυνομία, είναι η μόνη που μπορεί να βοηθήσει τον αγαπημένο της. Η Αουρόρα εξακολουθεί να φοβάται να βγει από το σπίτι, όπου δέχεται την επίσκεψη μιας κοπέλας που είναι έγκυος και χρειάζεται τη βοήθειά της. Ο δον Ρικάρντο τελικά παίρνει έγκριση για να βγει από το νοσοκομείο, όμως μαθαίνει μια τρομερή είδηση: μόλις βγει από το νοσοκομείο πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή.

Επεισόδιο 19ο

Η Σίλια και η Αουρόρα, ανήσυχες για την κατάσταση της Λορέντζα, της νεαρής εγκύου στην οποία προσέφεραν βοήθεια, της προτείνουν να μείνει στο σπίτι τους μέχρι να γεννήσει. Στην απεγνωσμένη τους αναζήτηση ο Μπερνάρντο και η Φραντζέσκα για το μάρτυρα που θα δηλώσει στην αστυνομία ότι ο θάνατος του αστυνομικού στα χέρια του Γκαμπριέλ ήταν ατύχημα, ανακαλύπτουν κάτι που δεν το περίμεναν. Η Αντόνια συνεχίζει να πηγαίνει στο Αμπιγκού και να παρεμβαίνει στη δουλειά της Αντέλα. Η Μπιάνκα βρίσκεται σε πολύ δυσάρεστη θέση και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη δόνα Ντολόρες που την επικρίνει συνεχώς για τη συμπεριφορά της.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα