ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές»

02:05 8/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 55ο και το 56ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή

χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 55ο

Η ασθένεια της Μπιάνκα συνεχίζει να αναστατώνει την οικογένεια Σίλβα. Αν και η ίδια αισθάνεται εξαντλημένη μετά την πρώτη ακτινοβολία, οι δικοί της προσπαθούν να την εμψυχώσουν, για να το ξεπεράσει. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι η Μαρίνα εκμεταλλεύεται την όλη κατάσταση, για να κατακτήσει πάλι τον Κριστόμπαλ. Παρόλο που η Ντιάνα δεν τον εμπιστεύεται, αποδέχεται τελικά τον Μιγκέλ ως νέο διευθυντή του εργοστασίου, ενώ προσπαθεί να ασχοληθεί και με το αίτημα του Ροδόλφο να σταματήσουν να συνεργάζονται με τον γαλλικό και τον βρετανικό στρατό. Η Μερσεντίτας ανακοινώνει στη Ροζαλία ότι λόγω της εγκυμοσύνης της θα πρέπει εσπευσμένα να οργανώσει το γάμο της.

Επεισόδιο 56ο

Η Μπιάνκα συνεχίζει τη θεραπεία της και παρά την εξάντληση που της προκαλούν οι ακτινοβολίες είναι αποφασισμένη να κάνει κουράγιο, έχοντας τη στήριξη όλων των αδελφών της. Για το λόγο αυτό, η Σίλια αναβάλλει το ταξίδι της στη Σόρια, μαζί με την Αουρόρα, η οποία φοβάται τυχόν επιστροφή του Κλεμέντε.
Ο Χερμάν κρύβει την απόλυσή του από την Αντέλα, για να μην την ανησυχήσει, όμως τα χρέη συσσωρεύονται και ο δον Ρικάρντο του κάνει μια ασυνήθιστη προσφορά εργασίας. Η Μπεατρίς χάνει και αυτή τη δουλειά της, καθώς κατηγορείται από τον δον Λουίς για την κλοπή των χρημάτων. Στο μεταξύ στο εργοστάσιο, ο Μιγκέλ λέει στον Ρεμέ ότι δεν μπορεί να κρύβει άλλο τη «βόμβα» που ανακάλυψε, καθώς είναι επικίνδυνο για όλους. Η μέρα του γάμου πλησιάζει, όμως ο Κάρλος και η Σοφία εξακολουθούν να είναι θυμωμένοι. Η Ελίσα δεν μπορεί να αφήσει τους φίλους της σ’ αυτή την κατάσταση και κάνει ό,τι μπορεί για να τους συμφιλιώσει.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα