Σοκάρει ο ελληνοαμερικανός Γιαννόπουλος υποστηρίζοντας την παιδοφιλία (εικόνες – video)

O Μίλο Γιαννόπουλος μας έχει συνηθίσει σε ρατσιστικά τσιτάτα, δηλώσεις παράνοιας και πάνω από άλλο φιλοτραμπικά συναισθήματα. Αυτή τη φορά όμως, ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του καθώς οι δηλώσεις του σόκαραν και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων ακόμη και από τους Συντηρητικούς.

Αφορμή για τη διεθνή κατακραυγή είναι δηλώσεις του κατά τις οποίες εμφανίστηκε να ενθαρρύνει την παιδοφιλία.

Ο ελληνικής καταγωγής Γιαννόπουλος αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής διαδικτυακής συζήτησης στο διαδίκτυο ότι είχε σχέση με έναν καθολικό ιερέα, ενώ ήταν έφηβος,

ενώ εμφανίστηκε να πραγματεύεται το σεξ μεταξύ νεότερων αγοριών με ηλικιωμένους άνδρες.

«Αυτοί οι μεγαλύτεροι άνδρες μπορούν να βοηθήσουν τα νεαρά αγόρια να ανακαλύψουν ποιοι είναι», λέει ο Γιαννόπουλος.

Μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε οργή στο Twitter, ο Γιαννόπουλος με ανάρτηση στο Facebook αρνήθηκε ότι υποστήριξε την παιδεραστία και είπε ότι δεν αναφερόταν για αγόρια που είναι σε προεφηβική ηλικία.

Here is the uncut 5 minute video of Milo Yiannopoulos advocating for Pederasty involving «13 Year old» and «older men.» HIS WORDS.@Mschlapp pic.twitter.com/mAgmfpuyvu

— The Reagan Battalion (@ReaganBattalion) 20 Φεβρουαρίου 2017

Συγκεκριμένα, ο ίδιος επιχείρησε να ανασκευάσει, λέγοντας σε ανάρτησή του στο Facebook ότι το βίντεο μονταρίστηκε σκόπιμα. «Μίλησα όντως για τις σχέσεις μεταξύ νέων αγοριών και μεγαλύτερων ανδρών που μπορούν να βοηθήσουν τους ομοφυλόφιλους νεαρούς να δραπετεύσουν από την έλλειψη συμπαράστασης ή κατανόησης από τις οικογένειές τους. Αυτό είναι απολύτως αληθές και κάθε ομοφυλόφιλος άνδρας το γνωρίζει. Αλλά δεν μίλησα για κάτι παράνομο και δεν αναφέρθηκα σε αγόρια προεφηβικής ηλικίας», ανέφερε ο Γιαννόπουλος.
Πρόσθεσε, δε, ότι όλα τα θέματα θα πρέπει να συζητούνται και να αντιμετωπίζονται με χιούμορ.

«Είμαι ένας γκέι άντρας και θύμα παιδικής κακοποίησης. Θα ήθελα να επαναλάβω την απόλυτη αποστροφή μου σε ενήλικες που κακοποιούν σεξουαλικά ανηλίκους. Είμαι τρομοκρατημένος από την παιδεραστία και έχω αφιερώσει μεγάλο μέρος της καριέρας μου ως δημοσιογράφος για να αποκαλύψω παιδεραστές. Συγκεκριμένα, έχω «αποκαλύψει» τρεις – δηλαδή τρεις παραπάνω από όσους με κρίνουν. Και έχω επανειλημμένα εκφράσει την αποστροφή μου στην παιδεραστία μέσα από τη γραφή μου. Αλλά καταλαβαίνω ότι αυτά τα βίντεο, ακόμη και αν ορισμένα από αυτά έχουν επεξεργαστεί απατηλά, δίνουν μια διαφορετική εικόνα. Εν μέρει φταίω. Η δική μου εμπειρία με έκανε να πιστεύω ό,τι θα μπορούσα να πω ό,τι πιστεύω για αυτό το θέμα» ανέφερε ακόμη.

Milo originally: It’s OK to have sex with 13 year olds.

Milo’s defense: I didn’t technically advocate pedophilia.

Idiots: Well OK then!

— Matt Walsh (@MattWalshBlog) 20 Φεβρουαρίου 2017

Do the Democrats even need to produce ads in 2018? Just run Milo’s pro-pederasty clips and tie them to all Repubs who attended CPAC

— Jamie Weinstein (@Jamie_Weinstein) 20 Φεβρουαρίου 2017

If you mention Jesus in your bio but are defending Milo, please tell us where you go to church so the rest of us know not to go there.

— Steve Deace (@SteveDeaceShow) 20 Φεβρουαρίου 2017

Ωστόσο, οι δηλώσεις του δεν έπεισαν τους Συντηρητικούς, οι οποίοι τον κατήγγειλαν στο Twitter τόσο για τα σχόλιά του στο επίμαχο βίντεο όσο και για ρατσιστικές και αντισημιτικές δηλώσεις και θέσεις που έχει γενικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα