ΕΡΤ1 – «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» «Αφιέρωμα στην Κατερίνα Κούκα»

00:48 9/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη ερμηνεύτρια Κατερίνα Κούκα θα παρακολουθήσετε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021, στις 22:00, στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο. 

Η μουσική εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ» είναι αφιερωμένη στην καταξιωμένη ερμηνεύτρια Κατερίνα Κούκα.

Στην παρέα, οι υπέροχοι φίλοι και καλλιτεχνικοί συγγενείς της! Οι Κώστας Μακεδόνας, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Λένα Αλκαίου, Βαγγέλης Κορακάκης, Γιάννης Νικολάου, Φαίη Μάτσου, Ανδρέας Λάφης και ο Γιώργος Χατζής, μαζί με την Κατερίνα, αναλαμβάνουν το τραγουδιστικό μέρος της βραδιάς.

Στη

μουσική συντροφιά και οι φίλοι και συνεργάτες της Κατερίνας, οι συνθέτες κι ενορχηστρωτές, Θέμης Καραμουρατίδης και Νίκος Κουρής και, βέβαια, η στιχουργός Τασούλα Θωμαΐδου, η οποία «Έριξε το σπίρτο» της στο κέφι!

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκπομπή η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία ταξιδεύει από την Αίγινα για να τιμήσει την κολλητή της!

Μαζί μας και οι πολυαγαπημένοι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, οι οποίοι, συναντούν την Κατερίνα Κούκα… λίγο «Πριν Το Χάραμα».

Για το θεατρικό χάραμα της Κατερίνας θα μας μιλήσει ο σκηνοθέτης Πέτρος Ζούλιας, ο πρώτος που «ανέβασε» την Κατερίνα στο θεατρικό σανίδι, σε μια «Νύχτα που Στάθηκε».

Στην παρέα και ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας και η Άντζελα Ευριπίδη.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης
Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου, Αλέξανδρος Καραμαλίκης
Υπεύθυνος καλεσμένων: Χρήστος Καρυώτης
Διεύθυνση ορχήστρας: Νίκος Στρατηγός
Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα