ΕΡΤ1- «Μαζί το Σαββατοκύριακο»

01:04 20/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η εκπομπή της ΕΡΤ1, «Μαζί το Σαββατοκύριακο», με την Ελένη Χρονά και τον Γιάννη Σκάλκο, που μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 07:00 το πρωί, μας ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, την υγεία, στον πολιτισμό, τον αθλητισμό, στο περιβάλλον και γενικά στον κόσμο.

Ειδικότερα, αυτό το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 από τις 07:00 έως τις 10:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα εξής θέματα:

– Οι πρώτες πληροφορίες για το νόμο για τα αυθαίρετα

που κατατίθεται τις επόμενες μέρες στη Βουλή. Οι αλλαγές στο Ε9, έως πότε είναι σε ισχύ οι προθεσμίες, πότε πληρώνουμε πρόστιμο και σε ποιες περιπτώσεις οι επιβαρύνσεις παραμένουν ως έχουν. Τι ισχύει για τις μεταβιβάσεις ακινήτων. Όλες οι λεπτομέρειες για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στο νόμο, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα αφορούν υποθέσεις και αναδρομικά και όχι μόνο πλειστηριασμούς που αναμένεται ν’ αναγγελθούν εφεξής. Στο στούντιο, εκπρόσωποι της αγοράς ακινήτων.

– Τα χαρακτηριστικά της κατάθλιψης και οι αιτίες αύξησης των περιστατικών τα τελευταία χρόνια. Ο καθηγητής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρης Δικαίος στο «Μαζί το Σαββατοκύριακο».

– Απευθείας σύνδεση με το 16o Φεστιβάλ Αφρικανικής Γαστρονομίας, Μουσικής και Λαϊκής Τέχνης, που διοργανώνουν στο Ψυχικό οι Πρεσβείες και τα Επίτιμα Προξενεία των Αφρικανικών χωρών στην Ελλάδα. Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τα ήθη και τα έθιμά τους, προβάλλοντας τοπικές φορεσιές, μουσική και χορό. Στα περίπτερα θα πωλούνται είδη λαϊκής τέχνης, ενδυμασίες, καθώς και παραδοσιακά εδέσματα και ποτά. Μέρος των εσόδων του 16ου Φεστιβάλ Αφρικανικής Γαστρονομίας, Μουσικής και Λαϊκής Τέχνης, θα διατεθεί στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

– Το πόρισμα της Επιτροπής για το σιδηροδρομικό δυστύχημα με τρεις νεκρούς στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης. Στο στούντιο, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

– Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100ά γενέθλια του αγροτικού συνεταιρισμού Ζαγορίν. Σύνδεση με τον διευθυντή του συνεταιρισμού, Διονύση Βαλασσά.

– Ο συγγραφέας Θεόδωρος Γρηγοριάδης μιλάει για το νέο βιβλίο του, με τίτλο «Καινούργια πόλη» και μας εξηγεί την άνοδο του ποιοτικού βιβλίου εν μέσω της οικονομικής κρίσης.

– Οι ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες των Πολιτιστικών Κέντρων Κυψέλης και Ευελπίδων παρουσιάζουν τη «Μήδεια» του Μποστ.

Παρουσίαση: Ελένη Χρονά, Γιάννης Σκάλκος.

Αρχισυνταξία: Πιέρρος Τζανετάκος.

Σκηνοθεσία: Αντώνης Μπακόλας.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.

Δημοσιογραφική ομάδα: Αθηνά Σαλούστρου, Νάσια Μπουλούκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα