ΕΡΤ Ζακύνθου: Τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις

14:14 27/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις 27-4-2018

-Την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 12 το μεσημέρι, στο πρώην κτήριο του Δημαρχείου Λαγανά (Παντοκράτορας), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη και σε αυτή προσκαλούνται οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε.Λαγανά και οι επιχειρηματίες, ώστε να ενημερωθούν από τον Δήμαρχο Ζακύνθου Παύλο Κολοκοτσά, και τον Αντιδήμαρχο της συγκεκριμένης Δημοτικής Ενότητας Νικήτα Θεοδόση, για τα θέματα που απασχολούν και θα γίνει ανοιχτή συζήτηση για να δρομολογηθούν λύσεις.

ΝΔ

σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ Ζακύνθου, τη ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, τη ΝΟΔΕ Λευκάδας και τη ΝΟΔΕ Κέρκυρας διοργανώνει τις «ΙΟΝΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ». Όπως επισημαίνει σχετική ανακοίνωση: «Συζητώντας με τους κοινωνικούς εταίρους και τους επιστημονικούς φορείς των νησιών, διαμορφώνουμε την πρόταση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ για τα Ιόνια Νησιά».
Τα τέσσερα Συνέδρια που έχουν προγραμματιστεί είναι τα εξής: ΖΑΚΥΝΘΟΣ – 28 Απριλίου – Πνευματικό Κέντρο -ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ -6 Μαΐου – Mediterranee Hotel-ΛΕΥΚΑΔΑ – 11 Μαΐου – Πνευματικό Κέντρο -KΕΡΚΥΡΑ -20 Μαΐου -Corfu Holiday Palace Hotel.
Σε ότι αφορά στη Ζάκυνθο, το Σάββατο 28 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο, με ώρα έναρξης, 9:30πμ, η συζήτηση είναι οργανωμένη σε 3 συνεδρίες ως εξής:
α)10.00-12.00: «Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο»-Ίδρυση Μουσείου-Ενυδρείου: Οικολογικό Πρότυπο Ανάπτυξης. Συντονιστής: Κων/νος Κόκλας, Πρόεδρος ΝΟΔΕ. Ομιλητές:-Κώστας Σκρέκας, Βουλευτής Τρικάλων ΝΔ, Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας ΝΔ-Λορράν Σουρμπές, Διευθυντής του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου-Αντώνης Νικολουδάκης, Αντιπρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Ζακύνθου, Ξενοδόχος-Διονύσιος Μαλαπέτσας, Μηχανικός, Συγγραφέας, Πολιτευτής ΝΔ-Παναγιώτης Λιβέρης, Πρόεδρος Τ.Ε.Ε. Ζακύνθου.
β)12.00-14.00: «Ποιοτική- εναλλακτική τουριστική ανάπτυξη: Οι περιπτώσεις Ναυάγιο Ζακύνθου-Ενετικό κάστρο Ζακύνθου». Συντονιστής: Νίκος Τσουκαλάς, Μέλος ΝΟΔΕ. Ομιλητές: Εμμανουήλ Κόνσολας, Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ, Τομεάρχης Τουρισμού-Φώτης Κοττής, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ζακύνθου-Χριστίνα Τετράδη, Αντιπρόεδρος ΞΕΕ-Διονύσης Ακτύπης, Ιατρός, Πολιτευτής ΝΔ-Κων/νος Καποδίστριας, διευθυντής ΙΕΚ Ζακύνθου.
γ)14.00-16.00: «Θαλάσσιος Τουρισμός: Νέα Μαρίνα και προβλήτα για κρουαζιέρα ως εργαλεία τουριστικής ανάπτυξης». Συντονίστρια: Χριστίνα Λούτζη, Μέλος ΝΟΔΕ. Ομιλητές: -Δημήτρης Κάπαρης, Ναυπηγός-Κρίστυ Παλάση, Σύμβουλος Ανάπτυξης Θαλάσσιου Τουρισμού-Νίκος Τσίπηρας, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Μέλος Ευρωπαϊκού Δικτύου Νησιωτικών Περιοχών-Σωτήρης Σκιαδαρέσης, Πρόεδρος ΕΟΑΕΝ, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λευκάδας.
16:15 Χαιρετισμός Δημάρχου Ζακύνθου: Παύλος Κολοκοτσάς. 16.30: Συμπεράσματα Εργασιών «ΙΟΝΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» Για τη Ζάκυνθο:- Βασίλης Οικονόμου (Βουλευτής Επικρατείας -Υπεύθυνος Τομέα Υγείας & Ιονίων Νήσων της ΝΔ).

-Με επιτυχία-σύμφωνα με σχετική ενημέρωση-πραγματοποιήθηκε στις 25/4 η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου, με μεγάλη συμμετοχή αντιπροσώπων, εκπροσωπώντας περισσότερους από 930 ψηφίσαντες κατά το τελευταίο διάστημα, από 710 την προηγούμενη τριετία, ενώ εκπροσωπήθηκαν και τα 12 σωματεία της δύναμης του ΕΚΖ. Την εισήγηση διάβασε ο πρόεδρος του ΔΣ του ΕΚΖ Γιώργος Κωνσταντίνου, ενώ τοποθετήσεις έγιναν από εκπροσώπους σωματείων φέρνοντας μια συνολική εικόνα από τους χώρους εργασίας και τα προβλήματα που υπάρχουν σε κάθε χώρο ξεχωριστά όπως στα ξενοδοχεία, στις τράπεζες, μεταφορές, οικοδομές, λιμάνι κ.ά. και προβλήθηκε βίντεο με αποσπάσματα από την πλούσια δράση του. Μάλιστα, ομόφωνα οι σύνεδροι ενέκριναν τις δράσεις, το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του συνδικαλιστικού οργάνου, αποφασίζοντας να παλέψουν σε κάθε χώρο δουλειάς για να πάρει χαρακτηριστικά μαζικής απεργιακής συγκέντρωσης η Πρωτομαγιά, στις 10.30 στο παλιό κτίριο του ΕΚΖ, ενώ τέλος, εκλέχτηκε εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές των αντιπροσώπων για την νέα διοίκησή του, που θα πραγματοποιηθούν Κυριακή 6 Μάη από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ στα γραφεία του.

-Πρόσκληση για μαζική συμμετοχή στην Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση την ερχόμενη Τρίτη στις 10:30πμ έξω από το παλιό κτίριο του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου, απευθύνει το ΔΣ του ΕΚΖ. Μεταξύ άλλων, επισημαίνει ότι: «Απαιτούμε εδώ και τώρα: Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου. Να γυρίσουν τώρα πίσω ελληνικά πλοία, αεροπλάνα, στρατιωτικές αποστολές εκτός συνόρων. Να φύγει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, καμία δαπάνη για νατοϊκούς εξοπλισμούς. Απομονώνουμε τον εθνικισμό και τους εγκληματίες δολοφόνους ναζιστές της Χρυσής Αυγής από κάθε χώρο εργασίας, από κάθε γειτονιά. Σύγχρονοι Δούλοι για τα κέρδη των αφεντικών δεν θα γίνουμε! Απαιτούμε αυξήσεις σε μισθούς και μεροκάματα. Κανένας εργαζόμενος χωρίς ΣΣΕ, κανένας κάτω από 751 βασικό μισθό, κανένας ανασφάλιστος, μέτρα προστασίας υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς. Προσλήψεις σε παιδεία, υγεία εδώ και τώρα».

-«Η 1η Μάη είναι Απεργία, ήμερα της παγκόσμιας εργατικής τάξης, επιθεώρησης των δυνάμεων μας και εφαλτήριο νέων αγώνων. Τιμάμε τους νεκρούς μας, του Σικάγο το 1886, τους καπνεργάτες του Μάη του 36, τους διακόσιους της Καισαριανής της πρωτομαγιάς του 44. Τιμάμε όλους όσους έδωσαν την ζωή τους, για να έχουμε δικαιώματα στη δουλειά και στη ζωή, με μισθούς που να ικανοποιούν τις ανάγκες μας, σταθερό ημερήσιο χρόνο εργασίας, ελεύθερο χρόνο, κοινωνική ασφάλιση, για να ζήσουμε σε ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, σε ένα κόσμο χωρίς πολέμους, προσφυγιά», επισημαίνει το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς-Ιθάκης. «Συμμετέχουμε και στηρίζουμε την κινητοποίηση των εργαζόμενων του νοσοκομείου στις 16 Μάη, ημέρα απεργίας της ΑΔΕΔΥ , ως κλιμάκωση της δράσης μας το προηγούμενο διάστημα για τα ζητήματα της υγείας , με 3ωρη στάση εργασίας 9-12 και συγκέντρωση στο νοσοκομείο Αργοστολίου στις 10:30», προσθέτει το ΕΚΚΙ.

-Το Εργατικό Κέντρο και η ΕΓ του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Κεφαλονιάς – Ιθάκης καταγγέλλουν «την αστυνομοκρατία και την επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού της Κεφαλονιάς, κατ’ εντολή της κυβέρνησης, σε βάρος της κινητοποίησης που έγινε έξω από συμβολαιογραφείο στο οποίο επιχειρήθηκε να διενεργηθεί ηλεκτρονικός πλειστηριασμός». Το Εργατικό Κέντρο και η ΕΓ του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Κεφαλονιάς – Ιθάκης καλούν τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα να μη φοβηθούν από την κυβερνητική καταστολή, αλλά, μέσα από τα σωματεία και τους συλλόγους τους, να συμμετάσχουν πιο μαζικά στον αγώνα, παλεύοντας για: -Να σταματήσει η ποινικοποίηση των αγώνων και η αστυνομοκρατία. Να καταργηθεί το ιδιώνυμο -Να σταματήσουν τώρα οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί εργατικών – λαϊκών κατοικιών, λαϊκών καταθέσεων, μικρομάγαζων και εργαλείων δουλειάς των αυτοαπασχολούμενων- Να ψηφιστεί τώρα νόμος που θα προστατεύει την πρώτη κατοικία και την επαγγελματική στέγη κάθε εργατικής – λαϊκής οικογένειας. «Δίνουμε πρώτο επόμενο ραντεβού στον αγωνιστικό – ταξικό γιορτασμό της 1ης Μάη 10 πμ στο Εργατικό Κέντρο και βάζουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία των στάσεων εργασίας και της συγκέντρωσης για την υγεία στις 16 Μάη 11 πμ στο Νοσοκομείο Αργοστολίου», καταλήγει σχετική ανακοίνωση.

-Κανονικά γίνεται πλέον η σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Ζακύνθου, ένα θέμα που απασχόλησε για αρκετούς μήνες, αφού οι τρεις διαγωνισμοί που είχε κάνει ο Δήμος για παροχή catering, δυστυχώς απέβησαν άγονοι, αναφέρει σχετική ανακοίνωση. Πιο συγκεκριμένα, αφού ξεπεράστηκαν όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια, ο Δήμος κατάφερε, σε συνεργασία με την Διεύθυνση του Σχολείου, αλλά και με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, να υπογράφουν συμβάσεις για την προμήθεια τροφίμων και στο Κοινωνικό Εστιατόριο παρασκευάζονται 150 μερίδες ημερησίως, οι οποίες καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των μαθητών. Το φαγητό μεταφέρεται σε ειδικό σημείο εντός του χώρου του Μουσικού Σχολείου, όπου ο Δήμος στο πρόσφατο παρελθόν είχε τοποθετήσει πάγκους για την εξυπηρέτηση των μαθητών. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου προκειμένου να δει από κοντά τη διαδικασία που ακολουθείται και πλαισιωμένος από τον Αντιδήμαρχο Αλυκών και υπεύθυνο του Κοινωνικού Εστιατορίου-Παντοπωλείου Νίκο Πέττα.

-Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κεφαλονιάς με Παράρτημα ΡΟΜΑ ενημερώνει ότι την Παρασκευή 27 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, των οποίων οι αιτήσεις ήταν εγκεκριμένες έως τις 31 Μαρτίου 2018. Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.
Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα ΡΟΜΑ Δήμου Κεφαλονιάς
Ταχ. Διευθ.: Κτίριο ΞΕΝΙΑ, Αργοστόλι, Τ.Κ. 28100
Τηλ.: 26713 62656
Φαξ: 26710 22506
Email: [email protected]
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 7:00 έως τις 15:00

-Με 32 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» (αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου), την Παρασκευή 27 Απριλίου και ώρα 18:00, το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς.

-Το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Ζακύνθου και το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Ζακύνθου υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων διοργανώνει τριήμερη εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου από 25 έως 27 Απριλίου με θέμα «Το ΕΠΑΛ δημιουργεί». Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη του σύγχρονου Επαγγελματικού Λυκείου και των θεσμικών αλλαγών που υλοποιήθηκαν και αφορούν την αναμόρφωση της δομής του, τη διεύρυνση της πρόσβασης των μαθητών/τριών των ΕΠΑ.Λ. σε Α.Τ.Ε.Ι. και Πανεπιστήμια καθώς επίσης τη θεσμοθέτηση του « Μεταλυκειακού έτους – τάξης μαθητείας». Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν μαθητικά έργα και οπτικοακουστικό υλικό που έχουν δημιουργήσει μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί στα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑ.Λ.) και στα Εργαστηριακά Κέντρα (Ε.Κ.) των Ιονίων Νήσων.

-Ο Πολιτιστικός και εξωραϊστικός σύλλογος Ζακύνθου «Μανώλιες» συμμετέχει από το 2011 – 2012 στην Πανελλαδική εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού Let’sDoItGreece 2018. Την Κυριακή 29 Απριλίου ο Σύλλογος καλεί στην εθελοντική δράση, καθαρίζοντας την παραλία του Αγίου Στάθη στο Αργάσι, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Αργασίου. Ραντεβού στις 10.00 στον Αη Στάθη. Μαζί με σκουπιδοσακούλες, πλαστικά γάντια, καπελάκι και κυρίως με καλή διάθεση. Επίσης, σε συνεργασία με άλλους πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού, στις 12.00 στην Πλατεία Σολωμού, διοργανώνει γιορτή εθελοντισμού, συγκεντρώνοντας ανακυκλώσιμα υλικά και μέσα από παιχνίδια πλατείας (χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά) μαθαίνουμε στα παιδιά πως η ανακύκλωση γίνεται μέρος της καθημερινότητας . Τηλ. Επικοινωνίας : 6985558311.

-Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας προσκαλεί στην τελετή βράβευσης των διακριθέντων αθλητών και αθλητικών σωματείων (2015-2018) του νομού. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητηρίου Λευκάδας τη Δευτέρα 30 Απριλίου και ώρα 20:00.

-Ένα Σάββατο γεμάτο χορό μας υπόσχεται για αύριο το απόγευμα 28 Απριλίου η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς (ΚΕΔΗΚΕ) στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Χωροπούλα» και η Σχολή χορού της Ελισάβετ Λιβιεράτου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα χορού θα μας παρουσιάσουν τα υπέροχα χορευτικά των τμημάτων τους. «Αύριο λοιπόν ώρα 7:15μ.μ. σας καλούμε να απολαύσετε ένα πρόγραμμα από παραδοσιακούς μέχρι σύγχρονους χορούς», επισημαίνει η ΚΕΔΗΚΕ.

-Το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων της ΚΕΔΗΚΕ θα παρουσιάσει την παράσταση «ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ» μια κωμωδία του ΝΗΛ ΣΑΪΜΟΝ, Παρασκευή και Σάββατο 27&28 Απριλίου, στις 21:00, στο Θέατρο «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» στο Αργοστόλι. Η Είσοδος θα είναι Ελεύθερη. Στην είσοδο του θεάτρου θα υπάρχει, για όσους επιθυμούν, κυτίο οικονομικής βοήθειας για συμπολίτισσά μας, νέα Μητέρα, που θα υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση.

-Την Κυριακή 29-04-2018 στις 5 μ.μ. στο γήπεδο «ΠΛΑΤΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗΣ», ο Τηλυκράτης δίνει αγώνα εκπλήρωσης των ονείρων γενεών και γενεών ποδοσφαιρόφιλων Λευκαδιτών. Στόχος η νίκη επί του Ηρακλή Θεσ/νίκης ώστε να τεθούν οι βάσεις για την υπόλοιπη καλή πορεία στα μπαράζ και την τελική επίτευξη του στόχου, που είναι η άνοδος στη Β΄ Εθνική. Ο Δήμος Λευκάδας, από την πλευρά του και σε συνεργασία με τον Τηλυκράτη, έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, να είναι όσο το δυνατόν έτοιμο. Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, πραγματοποίησε, είτε έκτακτες εργασίες είτε έφερε χρονικά πιο κοντά, παρεμβάσεις που ήταν προγραμματισμένες για αργότερα. «Παρακαλούμε τους περίοικους του χώρου του Δημοτικού Σταδίου, να μην εναποθέσουν από αύριο Σάββατο και ως την Κυριακή το απόγευμα σκουπίδια στους κάδους αλλά και να αποφύγουν με κάθε τρόπο, την εναπόθεση ογκωδών ή άλλων αντικειμένων, που αντιβαίνουν και στην προσπάθεια της αστυνομίας για την αυστηρή τήρηση των μέτρων ασφαλείας που απαιτούνται για ένα τέτοιο σημαντικό αγώνα», επισημαίνει ο Δήμος.

www.ert.gr

Keywords
ΕΡΤ, ειδήσεις, χρυση αυγη, σταση εργασιας, νεα δημοκρατια, νοδε, μαΐου, hotel, ιεκ, νέα, συμμετοχή, τραπεζες, δραση, πρωτομαγια, εκλογες, βασεις, νατο, αιγαιο, σσε, απεργια, ΑΔΕΔΥ, catering, ρομα, κεα, ξενια, θεατρο, επα, επαλ, τηλ, ηλιθιοι, νηλ, ηρακλης, ert, εθνικη τραπεζα, απεργια μμμ, απεργια 21 δεκεμβριου, απεργια υπα, απεργιες αυριο, απεργια 1 μαρτιου, απεργια 2 μαρτιου, απεργια 3 μαρτιου, απεργια 4 μαρτιου, καθαρα δευτερα, απεργια 8 μαρτιου, απεργια 9 μαρτιου, απεργια 10 μαρτιου, απεργια 17 μαρτιου, αλλαγη ωρας, απεργια 7 απριλιου, απεργια μμε, πανελληνιες 2011, θεματα πανελληνιων, βασεις 2011, απεργια ταξι, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, απεργια 1 δεκεμβριου, Καλή Χρονιά, πανελληνιες 2012, εκλογες 2012, η ημέρα της γης, βουλευτικές εκλογές 2012, Ημέρα της μητέρας, βασεις 2012, κοινωνικος τουρισμος, Τελετή Έναρξης, αλλαγη ωρας 2012, απεργια αδεδυ, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, εκλογες 2015, βιντεο, ανακυκλωση, δουλεια, εθνικη, επαλ, εργαλεια, ημερησια, θεμα, ιεκ, ιονια, κεφαλονια, κεα, λευκαδα, μητερα, ξενοδοχεια, παιχνιδια, πλαισιο, προγραμμα, σσε, υγεια, ωρα, αγορα, αιτησεις, ανοδος, αφορμη, βραδυ, γαντια, φαγητο, γειτονια, γινει, γινεται, γηπεδο, γραφεια, δευτερα, διαστημα, διευθυνση, δημος, δυστυχως, διοικηση, εγινε, αιθουσα, ευρω, υπαρχει, εκμεταλλευση, εκστρατεια, ελισαβετ, εμμανουηλ, ενημερωση, εργα, εξυπηρετηση, επα, επιτυχια, ετοιμο, ζακυνθο, ζωη, ιδρυση, η τελετη, διαγωνισμοι, εικονα, καποδιστριας, κρουαζιερα, κτιριο, κωμωδια, λυκειο, μαη, μαΐου, μηνες, μηχανικος, νατο, νικη, νικο, νηλ, νοδε, ξεε, παιδια, πλειστηριασμοι, πλοια, πλαστικα, προβληματα, προσληψεις, πρωι, ραντεβου, ρομα, σαββατο, συγκεκριμενα, συζητηση, συγκεντρωση, συμμετοχή, σικαγο, σιτιση, σολωμου, τηλ, τουρισμος, τριτη, ξενια, χριστινα, χρονικα, ωρες, catering, corfu, δημητρης, δικαιωματα, ελληνικα, γιορτη, hotel, κωνσταντινου, κωστας, κυριακη, νοσοκομειο, παυλος, σωτηρης, θεματα, υγειας, υλικα, υλικο
Τυχαία Θέματα