ΕΡΤ Κομοτηνής Ειδήσεις 14-06-2016

12:12 14/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Καταιγίδα και πλημμύρες

Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο επαρχιακό δίκτυο από Άρατο ως Φιλλύρα και από Δοκό προς Φιλλύρα, λόγω της καταιγίδας που έπληξε το συγκεκριμένο σημείο, προκαλώντας αύξηση της στάθμης του Αμυγδαλορέματος καθιστώντας αδύνατη την διέλευση των ιρλανδικών διαβάσεων που υπάρχουν .

Προβλήματα είχαμε και σε άλλες περιοχές κυρίως στους αγροτικούς δρόμους, όπου κατακλύστηκαν με φερτά υλικά. Ήδη κινούνται μηχανήματα της περιφέρειας για την αποκατάσταση,

η οποία θα είναι γρήγορη μια και κόπασε η καταιγίδα, λόγω της έντασης της οποίας δεν μπορούσαν να κινηθούν τα μηχανήματα.

ΕΝ ΚΛΩ-Κοινωνική Οικονομία

Ιω. Μουσουλίδης: «Η ΕΝ ΚΛΩ θα λειτουργήσει σύντομα»


Σύντομα τοποθετεί χρονικά την επαναλειτουργία την Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας, μια και το σχέδιο επαναλειτουργίας είναι βιώσιμο, δεν απαιτείται κεφάλαιο το οποίο θα είναι Μετοχικό και τριμερές από τους Εργαζόμενους, το Ελληνικό Δημόσιο και τις Τράπεζες.
Αυτό τόνισε μιλώντας στην αποκλειστικά στην ΕΡΑ Κομοτηνής ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΝ ΚΛΩ, Ιωάννης Μουσουλίδης, με αφορμή φήμες και κινήσεις για παράνομες χρηματοδοτήσεις της επιχείρησης το 2008-2009, από πλευράς της Επιτροπής Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οι οποίες θίγουν τον ανταγωνισμό εσωτερικά.
«Δεν ξέρω πως είδαν να θίγεται ο εσωτερικός ανταγωνισμός, από τη στιγμή που δεν λειτουργεί τίποτα σχετικό με κλωστοϋφαντουργία στην Ελλάδα. Το θέμα αφορούσε εκείνη τη χρονική περίοδο και έχει κλείσει δεν αφορά το παρόν», σημείωσε ο κ. Μουσουλίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα