ΕΡΤ Κομοτηνής : Αθλητική ενημέρωση

11:26 25/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αθλητική Ενημέρωση
Εντυπωσίασαν με την συμμετοχή τους οι Κομοτηναίοι αθλητές στο 16ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου
Συνολικά συμμετείχαν περίπου 800 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Από τον αθλητικό σύλλογο ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ έλαβαν μέρος 3 αθλητές στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, Νέων ανδρών-Νέων γυναικών και Ανδρών. Τους αθλητές συνόδεψε η προπονήτριά τους κα Δήμητρα Μουσχάκη . Διακρίθηκαν ο Λένος Εμμανουήλ , καταλαμβάνοντας

την 5η θέση. Η Νταντουρή Αλεξία κατέλαβε επάξια την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) και η Λαδοπούλου Αργυρώ κατάφερε 1 νίκη στους δύο αγώνες που έπαιξε.

Αφαίρεση 6 βαθμών στον Πανθρακικό
Με -6 βαθμούς τιμωρήθηκε ο Πανθρακικός για ληξιπρόθεσμες οφειλές σε δύο πρώην ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα η ποινή αφορά χρέος 10.000 ευρώ στον Χοσέ Μαρία Κάσες και 5000 ευρώ στον Μουδούρογλου. Αν μέχρι σήμερα δεν πληρωθούν τα χρήματα, η αφαίρεση βαθμών για την ομάδα της Κομοτηνής θα είναι τελεσίδικη, ενώ υπάρχει κίνδυνος αποβολής από το πρωτάθλημα σε περίπτωση που καταδικαστεί και τρίτη φορά. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για τον Πανθρακικό, καθώς θα πρέπει σύντομα να καταβάλει 220.000 ευρώ που αφορά σε χρέη προς τους πρώην ποδοσφαιριστές του Σερφά, Ιγκόρ, Ροτζέριο και Χαβίτο.

Παρελθόν ο Νικόλτσης
Προσφυγή κατά του Πανθρακικού για 20.000 ευρώ κατέθεσε ο Γιώργος Νικόλτσης, ζητώντας να μείνει ελεύθερος, κάτι που αναμένεται να γίνει. Ο 25χρονος επιθετικός του Πανθρακικού αγωνίστηκε φέτος σε 7 αγώνες έχοντας σημειώσει ένα τέρμα, ενώ την περασμένη σεζόν είχε 16 συμμετοχές με τη φανέλα του Πανθρακικού.

Προβάδισμα πρόκρισης για την Ξάνθη
Με ένα αυτογκόλ του Μητρόπουλου στο 40΄η Ξάνθη πήρε τη νίκη με 1-0 χθες στην έδρα της απέναντι στον ΟΦΗ, στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Ξάνθη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και μάλιστα είχε και δύο δοκάρια με τον Σολτάνι στο 43΄ και τον Χαμζά στο 47΄. Το μόνο ανησυχητικό για τους Ξάνθιώτες είναι η αποχώρηση του Χαμζά στο 75΄ καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και αντικαταστάθηκε. Σήμερα θα φανεί αν θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα