«Ερωτευμένες γυναίκες» – Νέα δραματική μίνι σειρά στην ΕΡΤ2

01:42 6/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πρώτο επεισόδιο της νέας δραματικής μίνι σειράς «Ερωτευμένες γυναίκες» (Women in Love), παραγωγής Αγγλίας 2011, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020, στις 21:00.

Σκηνοθεσία: Μιράντα Μπάουεν.

Σενάριο: Ουίλιαμ Άιβορι, βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Χέρμπερτ Λόρενς.

Πρωταγωνιστούν:  Ρόζαμουντ Πάικ, Ρέιτσελ Στέρλινγκ, Ρόρι Κινίαρ, Τζόσεφ Μολ, Σάσκια Ριβς, Μπεν Ντάνιελς, Ολίβια Γκραντ.

Δύο αδερφές, παλεύουν

με τους έρωτες και τις επιθυμίες τους. Δύο διαφορετικές γυναίκες, που μέσα τους κυλάει το ίδιο αίμα, ζούνε σχέσεις δυνατές και θυελλώδεις.

Για την Ούρσουλα και την Γκούντρουν ο έλεγχος χάνεται και οι συνέπειες θα είναι καταστρεπτικές…

Η Ρόζαμουντ Πάικ και η Ρέιτσελ Στέρλινγκ ζουν τον έρωτα και πρωταγωνιστούν σε μια σειρά γεμάτη πάθος που θα σας καθηλώσει!

«Ερωτευμένες γυναίκες»: Μόνο στην ΕΡΤ!

 Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 6 Ιουνίου 2020, στις 21:00

Eπεισόδιο 1ο. Η καλλιτέχνις Γκούντρουν ζει στο Λονδίνο, αδιαφορώντας για τα σχόλια που γίνονται σχετικά με τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει.

Η αδελφή της Ούρσουλα μόλις έχει βγει από μια δύσκολη κατάσταση στην προσωπική της ζωή και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να βρει τις ισορροπίες της ανάμεσα στον έρωτα, στο πάθος, στη λαγνεία και την αγάπη. Αυτές της οι αναζητήσεις γίνονται αφορμή να έρθει πιο κοντά με τη μητέρα της και να πάρει αποφάσεις για τη ζωή της.

Ταυτόχρονα, δύο εγκάρδιοι φίλοι, ο Ρούπερτ Μπέρκιν και ο Τζέραλντ Κράιτς ακολουθούν τους δικούς τους δρόμους στη ζωή κι έχουν τις δικές τους αναζητήσεις, τόσο σε πνευματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Όλοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους και αναζητούν διεξόδους.

www.ert.gr

Keywords
Αναζητήσεις
ερωτευμενες γυναικες σειρα
Τυχαία Θέματα