Ερντογάν: Κανείς Ευρωπαίος δεν θα μπορεί να βγει με ασφάλεια στο δρόμο (video)

17:05 22/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Νέες προκλητικές δηλώσεις έκανε νωρίτερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας ότι κανείς Ευρωπαίος δεν θα μπορεί να βγει με ασφάλεια στο δρόμο αν η Ευρωπαϊκή Ένωση εξακολουθήσει να κρατά εχθρική στάση απέναντι στην Τουρκία.

«Κλείνετε την πόρτα στην Τουρκία, αλλά η Τουρκία δεν είναι χώρα που μπορείτε να παίξετε μαζί της», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε τοπικούς δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα και απευθυνόμενος προς τους Ευρωπαίους. « Όλα αυτά παρακολουθούνται στενά σε όλον τον κόσμο. Αν συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε με

αυτόν τον τρόπο κανείς Ευρωπαίος δεν θα μπορεί να βγει στο δρόμο με ασφάλεια και ηρεμία. Αν ανοίξετε αυτόν τον επικίνδυνο δρόμο εσείς θα υποστείτε τη μεγαλύτερη ζημιά» τόνισε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Αναφερόμενος στους έγκλειστους Τούρκους δημοσιογράφους, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι που είναι στη φυλακή και ότι «οι Γερμανοί μάς έδωσαν έναν κατάλογο 149 δήθεν έγκλειστων δημοσιογράφων, οι 144 από τους οποίους είναι τρομοκράτες και οι 4 μικροαπατεώνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα