Εριφύλη Χιωτέλλη “θέλουμε έναν δήμο που να μή λέει ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα , ζητήματα που συμβαίνουν στο τόπο του”

18:10 24/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Απαντήσεις σε όλα έδωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου η υποψήφια δήμαρχος Μυτιλήνης Εριφύλη Χιωτέλλη. Το πρόγραμμά της καλύπτει το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν το δήμο Μυτιλήνης , ανά γεωγραφική και θεματική ενότητα. Αλλά το πιο σημαντικό είναι η φιλοσοφία του συνδυασμού “με πυξίδα τον πολίτη”, ένας δήμος ανοιχτός, που δε θα λέει ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα σε οτιδήποτε συμβαίνει

στον τόπο που έχει εκλεγεί. Ένας δήμος πρέπει να έχει θέση και να παρεμβαίνει ακόμα και σε θέματα όπως της υγείας και της ανεργίας και να παρεμβαίνει όπιου μπορεί”.

Ρωτήθηκε για τη διαφωνία που είχε με την επιτροπή της Λαγκάδας και ξεκάθαρα απάντησε ότι “δεν τάζουμε σε όλους ότι θέλουν. Δε θα χαϊδέψουμε αυτιά. Θα ακούσουμε τα καθ ύλην αρμόδια όργανα και θα πράξουμε . Αλλά , όχι πίσω από κλειστές πόρτες, όλοι πρέπει να κάτσουν γύρω από ένα τραπέζι και ο ένας να διατυπώσει στον άλλον τις απόψεις του υπεύθυνα και δημόσια”.

“Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος στις κοινότητες, τί όπλα έχει στα χέρια του, τί δικαιώματα , που έχουν νομοθετηθεί. Δεν πρόκειται για χάρες , όπως προσπαθούν να του παρουσιάσουν”.

Στάθηκε στην ανάγκη αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιία. Πριν αναλάβουν οι νέες δημοτικές αρχές. Υπάρχει ένα κονδύλι 700.000 ευρώ που πρέπει να εκμεταλλευθεί η παρούσα δημοτική αρχή και να αξιοποιήσει το καλοκαίρι για να μπορούν το φθινόπωρο να παν οι αγρότες μας στις δουλειές τους.

Ακούστε αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Εριφύλης Χιωτέλλη στην ΕΡΤ Αιγαίου:

The post Εριφύλη Χιωτέλλη “θέλουμε έναν δήμο που να μή λέει ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα , ζητήματα που συμβαίνουν στο τόπο του” appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα