Διακοπές ροής κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι την Μ.Παρασκευή, 26 Απριλίου, θα γίνονται ολιγόλεπτες διακοπές της ροής κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, λόγω εργασιών αφαίρεσης των εναέριων αγωγών.


Συγκεκριμένα, την Μ.Παρασκευή, από η ώρα 6:00 μέχρι η ώρα 9:00, θα γίνεται αφαίρεση εναέριων αγωγών πάνω από τον αυτοκινητόδρομο στην περιοχή βόρεια του Ηλεκτροπαραγωγικού Σταθμού Βασιλικού, στο Μαρί, στο σημείο της διασταύρωσης της εναέριας γραμμής μεταφοράς «Αλάμπρα-Βασιλικός» με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού (Α1).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών

θα γίνονται από την Αστυνομία ολιγόλεπτες διακοπές της ροής της κυκλοφορίας, του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού - Λευκωσίας Α1, διάρκειας 5 λεπτών η κάθε μία και στις δύο κατευθύνσεις.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και η Α.Η.Κ. απολογούνται για την ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα