Έρευνες της Αστυνομίας για τους βανδαλισμούς στο εβραϊκό νεκροταφείο

18:28 5/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που ανέγραψαν ναζιστικά συνθήματα στον εξωτερικό τοίχο του εβραϊκού νεκτροταφείου στη Νίκαια Αττικής κατά τη διάρκεια της νύχτας, διενεργούν οι αστυνομικές αρχές.

«Ο βανδαλισμός του Εβραϊκού νεκροταφείου στην Αθήνα με ναζιστικά συνθήματα προκαλεί τον αποτροπιασμό κάθε δημοκρατικού πολίτη. Ο ναζισμός, ο αντισημιτισμός

και οι οπαδοί τους δεν έχουν θέση στην Ελλάδα και δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ανοχή απέναντί τους. Η Πολιτεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη σύλληψη των δραστών και για την παραπομπή τους στη Δικαιοσύνη», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

«Θλίψη και αποτροπιασμό προκαλεί ο βανδαλισμός του εβραϊκού νεκροταφείου στην Αθήνα. Ο ναζισμός και οπαδοί του δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας και σε καμία κοινωνία» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Θλίψη και αποτροπιασμό προκαλεί ο βανδαλισμός του εβραϊκού νεκροταφείου στην Αθήνα. Ο ναζισμός και οπαδοί του δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας και σε καμία κοινωνία.

Nikos Dendias (@NikosDendias) October 5, 2020

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα