Έρευνες για αγνοούμενο ψαρά

12:27 27/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Έρευνες σε θάλασσα και στεριά πραγματοποιούνται από νωρίς το πρωί στην θαλάσσια περιοχή βορείως της Νέας Αλικαρνασσού, στο Ηράκλειο, για τον εντοπισμό 70χρονου ψαρά, ο οποίος δεν έχει δώσει σημάδια ζωής από χθες το πρωί, όταν πήγε για παράκτιο ψάρεμα βορειοανατολικά του αεροδρομίου.
Τις αρχές ειδοποίησε βραδινές ώρες ο γιος του 70χρονου που ανησύχησε. Αμέσως κινητοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου και, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος, τέθηκε σε εφαρμογή

το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό του, με τη συμμετοχή περιπολικού οχήματος από ξηράς και περιπολικού σκάφους του Λιμενικού, ιδιωτικού σκάφους με τριμελές πλήρωμα, σκάφους της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με τετραμελές πλήρωμα και επιβαίνοντες τρεις ιδιώτες δύτες , στελεχών της 3ης ΕΜΑΚ – εθελοντών Σαμαρειτών και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ..
Μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεν έχουν αποδώσει καρπούς και η αγωνία της οικογένειάς του κορυφώνεται, καθώς στο σημείο όπου είχε πάει για ψάρεμα βρέθηκαν τα ρούχα και το καλάμι του.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα