Ε.Π.Σ. Σερρών: Τέταρτη στην Ελλάδα, πρώτη στις… καρδίες μας

16:09 4/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Την τέταρτη θέση στην Ελλάδα κατάκτησε τελικά η μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών που έχασε σήμερα 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Αχαΐας στον μικρό τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Η Σερραϊκή ομάδα αποχωρεί από το Βόλο με την 4η θέση αλλά και την πικρία παικτών, προπονητών και όλων όσοι την παρακολουθούσαν στη φετινή της πορεία και γνωρίζουν το έμψυχο δυναμικό της το οποίο άξιζε μια καλύτερη θέση. Βέβαια και η 4η στην Ελλάδα

είναι μια τιμητική θέση για μια ομάδα που αναδείχθηκε η κορυφαία στη Βόρεια Ελλάδα σε Μακεδονία και Θράκη.

Στα αγωνιστικά, η Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα στον μικρό τελικό αφού ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της, είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες πραγματοποιώντας εμφάνιση πολύ καλύτερη σε σχέση με τον ημιτελικό με το Ηράκλειο ενώ «φωνάζει» για την ακύρωση ενός γκολ του Αλέξανδρου Μασκανάκη (ως επιθετικό φάουλ) από τον διαιτητή Στέλιο Λεωνίδα από τα Τρίκαλα αλλά για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Μάριου Σοφιανού στην αντίπαλη περιοχή. Η ομάδα της Ε.Π.Σ. Αχαΐας στάθηκε και τυχερή αφού κατάφερε με μια εκτέλεση φάουλ στο 22ο να πετύχει το νικητήριο γκολ και να πάρει τελικά την 3η θέση (που δίνει και αυτή μόρια για την εισαγωγή σε σχολές κάτι που δεν ισχύει για την 4η θέση).

Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ (Τερζής): Κουγιουμτζόπουλος, Φάκης(41ο Τσιφούτης), Αρναούτογλου(57ο Τριανταφύλλου), Αδαμίδης, Κρουστάλλης, Θεοχαρίδης(41ο Πούλιος), Καρατλίδης(78ο Ζαγγελίδης), Μασκανάκης, Σοφιανός, Γκουτίδης, Παπαδόπουλος(57ο Ζιάκας)

Στον πάγκο: Νταλίπ, Καναπίτσας

Ε.Π.Σ. Αχαϊας (Σωτηρόπουλος): Αγγελόπουλος, Δελδήμος, Στασινόπουλος, Σοφιανόπουλος, Θωμάς, Γεωργίου, Ψαθογιαννάκης, Φλωράτος, Σουγλέρης, Σαμαντάς, Γκολφίνος.

Διαιτητές: Λεωνίδας Σ., Λεωνίδας Κ., Μπάλας

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα