Ε.Π.Σ. Σερρών: Τέσσερα γκολ και πολύ… ταλέντο από τους Νέους

21:53 31/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Η Σερραϊκή ομάδα νίκησε στο Κιλκίς με 4-0 την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Κιλκίς παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και ξετυλίγοντας το ταλέντο της στο γήπεδο Κρηστώνης. Οι παίκτες του Σάκη Τερζή άνοιξαν το σκορ στο 12ο με τον Θανάση Τριανταφύλλου (Λιθότοπος), στο 62ο ο Αντώνης Ζιάκας (Πήγασος) έκανε το 0-2, στο 80ο ο Μάδι Νταλίπ (ΠΟΣ 2000) το 0-3 και στο 81ο ο Νίκος Τσιφούτης (Πήγασος) το τελικό 0-4. Οι νέοι έχασαν και πέναλτι στο 9ο με τον Ζιάκα.

Ο προπονητής των

Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Σερρών και πρώην προπονητής του Πανσερραϊκού, Βασίλης Αντωνιάδης δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών: «Πολύ καλές ομάδες. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την καλή δουλειά που κάνουν για μια ακόμη φορά στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο το οποίο πηγάζει από ταλέντο. Συγχαρητήρια και στον φίλο μου τον Σάκη Τερζή για την ποιότητα της δουλειάς του. Καλή συνέχεια».

Ε.Π.Σ. Σερρών (Νέοι): Κουγιουμτζόπουλος, Βεντούζης, Φάκης, Αδαμίδης, Κρουστάλλης, Θεοχαρίδης (68ο Γκουτίδης), Τριανταφύλλου, Αρναούτογλου (55ο Νταλίπ), Σοφιανός (63ο Καρατλίδης), Παπαδόπουλος, Ζιάκας (71ο Τσιφούτης) .

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα