Ε.Π.Σ. Σερρών: Με Γραμμένο στην Κομοτηνή ο Αθ. Χατζηπαντελής

10:01 26/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο πρόεδρος Αθανάσιος Χατζηπαντελής και ο Α αντιπρόεδρος Κώστας Βότσης εκπροσώπησαν την Ε.Π.Σ. Σερρών στην ετήσια αθλητική εκδήλωση και την κοπή της πίτας της Ε.Π.Σ. Θράκης παρουσία και του προέδρου της Ε.Π.Ο. Βαγγέλη Γραμμένου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί πρόεδροι Ενώσεων και παράγοντες ομάδων όπως το μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας Γιώργος Χατζησαρόγλου, το μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ

Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς Χαράλαμπος Δαμιανίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθης Άρης Πιαλόγλου και ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάλαμας Τεβεκέλης.

Η βραδιά ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γαβριηλίδη και με τον χαιρετισμό του πρόεδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου που τιμήθηκε για την πρόσφορα του στο ποδόσφαιρο ενώ ακολούθησαν βραβεύσεις των σωματείων που πρωτεύσαν στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Θράκης και οι σκόρερ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα