Επίσκεψη Ρ. Αντωνοπούλου και Π. Σκουρλέτη στην Ξάνθη

20:33 1/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Ξάνθη θα βρεθούν στο πλαίσιο περιοδείας τους στην περιοχή της ΑΜΘ ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης και η Αν. Υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου.

Την Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017, θα επισκεφτεί την πόλη η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προερχόμενη από Έβρο και Ροδόπη. Το πρωί θα πραγματοποιήσει συνάντηση –σύσκεψη για τα Κοινωφελή προγράμματα και την Κοινωφελή εργασία με τον Δήμαρχο Ξάνθης, στο

Δημαρχείο της πόλης.
Στη συνέχεια η Αν. Υπουργός θα πραγματοποιήσει συνάντηση με φορείς του Δικτύου Κοινωνικής Οικονομίας της πόλης σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης. Το απόγευμα, η Ράνια Αντωνοπούλου θα προεδρεύσει στη σύσκεψη του Συντονιστικού Περιφερειακού ΑΜΘ του ΣΥΡΙΖΑ, που θα γίνει στην Ξάνθη .

Τη Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017, θα βρίσκεται στην Ξάνθη ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης. Θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς της πόλης και αυτοδιοικητικούς, το μεσημέρι σε σύσκεψη που θα γίνει στο ξενοδοχείο Elisso.

Το απόγευμα θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε ανοιχτή – κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στο Ελισσώ, στις 19:00 . Στο περιθώριο της επίσκεψής του θα έχει επαφές με κομματικά στελέχη και θα διανυκτερεύσει στην Ξάνθη ενώ θα συνεχίσει την επίσκεψή του στο Νομό Δράμας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα