Στους «4» της Ελλάδας η Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών

19:49 1/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων θα διεκδικήσει στις 15 Μαρτίου η Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Σερρών που σήμερα για τα προημιτελικά της διοργάνωσης νίκησε στην Αλεξάνδρεια την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Κοζάνης με σκορ 2-0.

Η Σερραϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει στους ημιτελικούς την Ε.Π.Σ. Αχαΐας. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι που έγινε στην Αλεξάνδρεια η Σερραϊκή ομάδα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί. Πέτυχε δύο

γκολ, έχασε πέναλτι και πολλές ευκαιρίες για να πετύχει και μεγαλύτερο σκορ.

Τα γκολ

Στο 20ο ο Γιάννης Φάκης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια αυτή χτύπησε στο έδαφος αλλά είχε περάσει τη γραμμή της εστίας κι έτσι οι Σερραίοι άνοιξαν το σκορ (1-0). Πέντε λεπτά αργότερα ο Αραμπατζής κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Φάκης αλλά ο τερματοφύλακας της Κοζάνης απέκρουσε τη μπάλα. Στο 60ο ο Κυριάκος Γιαξής με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στο 65ο ο Παναγιώτης Σιψής με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η ενδεκάδα της ΕΠΣ Σερρών στο παιχνίδι με την Κοζάνη

Ο προπονητής της ΕΠΣ Σερρών Ζαχαρίας Καφτάνης μετά το τέλος του αγώνα είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση, τη νίκη και την πρόκριση. Οι αντίπαλοι μας ξεκίνησαν παίζοντας δυνατά και σκληρά αλλά μετά το 10ο πήραμε τον έλεγχο του αγώνα και τον είχαμε μέχρι το τέλος. Πετύχαμε γκολ και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα».

ΕΠΣ Σερρών (Καφτάνης): Μαδένης, Θωμαΐδης, Παπαδόπουλος, Δήμος, Αναγνωστάκης(88ο Νέος), Θεοδωρίδης, Γιαξής, Φάκης( 81ο Αποστολόπουλος), Αραμπατζής, Σιψής( 84ο Κλειτσιώτης), Κιουτσεκτσίδης.

Στην αποστολή ήταν και οι: Αναγνωστίδης, Γκαϊδατζάκης, Αποστόλου και Μαϊκόπουλος.

Η μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Σερρών θα αντιμετωπίσει στους «4» σε ουδέτερο γήπεδο την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Αχαΐας.

Στον άλλο ημιτελικό η ΕΠΣ Ηρακλείου (νίκησε 4-2 την ΕΠΣ Λέσβου) θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Άρτας (νίκησε 2-1 την ΕΠΣ Καρδίτσας).

Με στόχο τη συμμετοχή στον μεγάλο τελικό οι Σερραίοι θα αντιμετωπίσουν τους Πατρινούς

Προημιτελικά Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων

ΕΠΣ Σερρών-ΕΠΣ Κοζάνης: 2-0

ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής-ΕΠΣ Αχαΐας: 1-2

ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Άρτας: 1-2

ΕΠΣ Λέσβου- ΕΠΣ Ηρακλείου: 2-4

Ημιτελικά (15.03.2017) σε ουδέτερα γήπεδα

ΕΠΣ Σερρών-ΕΠΣ Αχαΐας:

ΕΠΣ Άρτας- ΕΠΣ Ηρακλείου:

Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες τον Αντώνη Μάντζιο

Keywords
Τυχαία Θέματα