Επισκέψεις σε επιχειρήσεις της Ροδόπης βουλευτών της ΝΔ

23:13 10/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Διήμερη επίσκεψη στη Ροδόπη πραγματοποίησαν την Παρασκευή και το Σάββατο ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ και τέως αναπληρωτής Υπουργός και Τομεάρχης Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο Βουλευτής της περιφέρειας Αττικής και τέως Υφυπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Βλάχος .

Οι δύο βουλευτές της ΝΔ έξω από τα Θρακικά Εκκοκιστήρια με στελέχη της ΝΟΔΕ Ροδόπης, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Γιάννη Βεζυριανίδη και την υποψήφια βουλευτή Βούλα Ελευθεριάδου

Οι

δυο βουλευτές της ΝΔ συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ροδόπης Γιάννη Βεζυριανίδη και τοπικά στελέχη του κόμματος επισκέφτηκαν επιχειρήσεις της περιοχής . Την Ποτοποιία Οινοποιία Θράκης , την Ζυθοποιία Βεργίνα και τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια ενώ το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποίησαν ομιλία στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης.

φωτο : Από το χωρο απόσταξης του τσιπουρου στην Ποτοποιία Οινοπιοϊα Θράκης

Οι δύο βουλευτές δήλωσαν ότι βρίσκονται στην περιοχή στο πλαίσιο της ομιλίας του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και σκοπός τους είναι να επισκεφτούν υγιής επιχειρήσεις.

Πρόκειται για μια οργανωμένη έξοδο των στελεχών της ΝΔ σε χώρους εργασίας είπε ο κ Σταϊκούρας. Από τις συναντήσεις αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει επιχειρηματικότητα που δημιουργεί επενδύει και εξάγει.

Στη συνέχεια ο κ Σταϊκούρας ανέφερε ότι οι οικονομικοί δείκτες είναι ακόμη εκεί που ήταν το 2014. πρόσθεσε ότι οι κατασχέσεις έχουν πολλαπλασιαστεί και το διαθέσιμο των πολιτών μειώνεται. Ενώ για την αξιολόγηση είπε ότι ήταν να κλείσει τον Οκτώβριο του 2017 ακούω ότι θα κλείσει το Δεκέμβριο του 2017. και κατέληξε πως θα βγούμε από τα μνημόνια το 2018 όταν ο κ Τσίπρας έχει υπογράψει μέτρα 5 δις;.

Τέλος κατά την διάρκεια της ομιλίας στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι έχει πάει την οικονομία από τον πρώτο όροφο που βρισκόταν το 2014 στο υπόγειο και τώρα βρίσκεται στο ισόγειο. Ενώ σε ότι αφορά την πολιτική που θα ακολουθήσει το κόμμα τους είπαν ότι υπάρχει εναλλακτική πρόταση , τόνισαν ότι η ΝΔ θα μειώσει τον έμφια κατά 30% ότι θα δώσουν έμφαση στον Τουρισμό και στον Πρωτογενή τομέα ενώ έκαναν λόγω και για μη κρατικά πανεπιστήμια λέγοντας ότι είμαστε η μόνη χώρα που δεν έχει κρατικά πανεπιστήμια.

Στην κεντρική φωτο: Οι κ Σταϊκούρας και Βλάχος στελέχη της τοπικης ΝΔ και τον διευθυντή και κυριο μέτοχο της Ποτοποιίας Οινοποιίας Θράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα