«Λευκή» ισοπαλία ο Πανσερραϊκός με την Ελπίδα Σκουτάρεως

22:49 10/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Πανσερραϊκός στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι του με αντίπαλο την Ελπίδα Σκουτάρεως.

Οι «κόκκινοι» λίγες μέρες μετά την φιλική ήττα στο Παραλίμνιο αντιμετώπισαν ακόμα μία Σερραϊκή ομάδα της Γ εθνικής και φάνηκαν και σε αυτό το παιχνίδι ανέτοιμοι και με πολλά κενά στο ρόστερ τα οποία όπως λέει η διοίκηση αναμένεται να καλυφθούν αύριο Δευτέρα, τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου.


Οι δύο αρχηγοί και πρώην συμπαίκτες Βοσκόπουλος και Καστανιώτης
με τον διαιτητή Άγγελο Δαουλτζή και τους βοηθούς Πούλιο και Βογιατζή

«Ουσιαστικά από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας αφού θα ενσωματωθούν στην ομάδα οι μεταγραφές που έχει εξασφαλίσει η διοίκηση αλλά και οι Πόζογλου και Φουσού που αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα τραυματισμών» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής Σάκης Αναστασιάδης. Η Ελπίδα Σκουτάρεως σε ακόμα ένα παιχνίδι άφησε καλές εντυπώσεις, πέτυχε ένα γκολ με τον Νέστωρα Στεφανίδη (με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καπετάνου) το οποίο ακυρώθηκε από τον Άγγελο Δαουλτζή ως επιθετικό φάουλ και είχε τρεις καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο με τους Νέστωρα και Δημήτρη Στεφανίδη αλλά και με τον Γιώργο Παπαβασιλείου αλλά ο Ραντιβόγιε Ρίστιτς έδειξε ότι και φέτος θα είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στη Football league. Ο Πανσερραϊκός απείλησε με τους Δημήτρη Γκούρτσα, Κώστα Δούμτσιο και Γιώργο Γκέκα με τον τελευταίο να κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο με τα «λιοντάρια» (πέρυσι αγωνιζόταν στον Αγροτικό Αστέρα).

Η ενδεκάδα του Πανσερραϊκού

Πανσερραϊκός (Αναστασιάδης): Ρίστιτς, Στέβιτς (46ο Χατζηδίμπας), Ιωαννίδης (75ο Μακούσης), Βοσκόπουλος, Τσελεπίδης, Σιάκκας (46ο Γιαξής), Ρούτσης (75ο Ζυγκερίδης), Τσιμίκας, Γκέκας (75ο Πέτρου), Γκούρτσας, Δούμτσιος (46ο Εγιόκ).

Η ενδεκάδα της Ελπίδας Σκουτάρεως

Ελπίδα Σκουτάρεως( Στύλος): Καστανιώτης, Γεωργιάδης Σάβ.(80ο Γεωργιάδης Δημ.), Μουσικάκης (70ο Πασχαλούδης), Γαλακτερός (80ο Δαγκούλης), Νικολίτσας (75ο Μόσχος), Κωφοκώτσιος ((70ο Καστριτσέας), Νίρλας (65ο Μιντιούρης), Στεφανίδης Νεστ. (70ο Γεράκης), Στεφανίδης Δημ. (60ο Μίγκας), Ζυγκερίδης (55ο Κεχαγιάς), Καπετάνος (60ο Παπαβασιλείου).

Ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του Πανσερραϊκού για τον Γιώργο Γκέκα

Ημέρα ανακοινώσεων

Πέντε με έξι μεταγραφές αναμένεται να ανακοινώσει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. Με τα όσα διαρρέονται τις τελευταίες ώρες η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με Έλληνα του εξωτερικού που θα την ενισχύσει οικονομικά και θα της δώσει τη δυνατότητα να κάνει πέντε με έξι μεταγραφές. Τα ονόματα που ακούγονται είναι παίκτες από τον Ηρακλή όπως ο 21χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Λέο Ασσίς ο οποίος άνηκε στην Κ20 της Σάντος, ο 20χρονος Κώστας Βλαχόπουλος (8αρι και διεθνής με την Εθνική Παίδων) ο 20χρονος Βασίλης Αμαραντίδης, ο οποίος παίζει δεξί εξτρέμ κατά κύριο λόγο (μπορεί και αριστερά). Ο Αμαραντίδης είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ηρακλή, ενώ έχει περάσει τόσο από τις ακαδημίες της Κιέβο όσο και από την Κ20 του Ηρακλή και ο 22χρονος αμυντικός (στόπερ και αμυντικό χαφ) Κωνσταντίνος Τσαμούρης που έμεινε ελεύθερος από τη δεύτερη ομάδα της Καϊζερσλάουτερν κι έχει περάσει ακόμη από Λαμία και Ξάνθη.

Το παιχνίδι έγινε στην ομόνοια και το παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοιΠολλοί προτίμησαν τη… δροσιά από τα δένδραΟ Κώστας Δούμτσιος στα κόκκιναΟ προπονητής τερματοφυλάκων της Ελπίδας Σκουτάρεως Άρης ΚαραμπέτσιοςΣε αντίθεση με το Δημοτικό γήπεδο σε εξαιρετική κατάσταση είναι τα γήπεδα της ομόνοιας
Keywords
Τυχαία Θέματα