Επαναλειτουργία των αγορών «Xωρίς Μεσάζοντες»

17:46 7/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, επαναρχίζουν σταδιακά τη λειτουργία τους οι διαθέσεις προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες».

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 37η Φθινοπωρινή Δράση διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων, στο πάρκινγκ πίσω από το ΟΑΚΑ επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος, από ώρα 08:00 έως 14:00, με διοργανωτή το Δήμο Αμαρουσίου.

Επίσης την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου από 8πμ έως 2μμ στο ΚΕΚ ΟΣΕ, ο Σύλλογος Πολιτών-Καταναλωτών Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη με τnν αιγίδα του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη διοργανώνει Δράση Χωρίς Μεσάζοντες με ελλnνικά ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμέs.
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Οι παραγωγοί, στο τέλος της δράσης, θα διαθέσουν τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη για να ενισχύσουν τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας!
Προσφορά γνωριμίας: Στο τέλος της δράσης, θα κληρωθούν πέντε τυχεροί που θα κερδίσουν τσάντα με διάφορα προϊόντα από τους παραγωγούς.

Ακόμα σε συνεννόηση με τους παραγωγούς προσφέρουμε επιπλέον έκπτωση 5% σε κάθε υπάλληλο του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη που θα προσέλθει για να ψωνίσει στη δράση αυτήν την Κυριακή».

Διάθεση τροφίμων Χωρίς μεσάζοντες, και στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 8πμ έως τις 2.30μμ από το Σύλλογο Νέας Σμύρνης »Ποιότητα Ζωής», μέλος του Πανελληνίου Κινήματος Χωρίς μεσάζοντες, στην Πλατεία Σταδίου (Μέλπως), Σταδίου και Αντιοχείας.

www.ert.gr

Keywords