Έπαινοι του Π. Καμμένου για τον Κων. Μητσοτάκη όσον αφορά την περίοδο ’90-’93

15:49 7/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στην ομιλία του, στη Βουλή, στο πολιτικό μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είπε ότι οφείλει να αποκαταστήσει την αλήθεια για την περίοδο ’90-’93, «όπου είχα την τιμή να βρίσκομαι κοντά του».
Ο κ. Καμμένος

ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε αντιπάλους που σεβόταν και αντίπαλοί του ήταν η Αριστερά, αλλά είχε και εχθρούς που τον πολέμησαν «χωρίς να σέβονται την πολιτική ηθική, ακόμα και τους κανόνες της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη πολέμησε σκληρά «το σύστημα του ΠΑΣΟΚ του ’81-’89» και τον πολέμησαν «τα σκληρά συμφέροντα με τα οποία συγκρούστηκε», ενώ «τέλος, τον ανέτρεψαν μέσα από το δικό του κόμμα, άνθρωποι τους οποίους ανέδειξε στην πολιτική». Πρόσθεσε ότι τον πολέμησαν και τον ανέτρεψαν επώνυμα οικονομικά συμφέροντα. Επίσης, αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχθηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης «και από το ίδιο του το κόμμα», ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα του ονόματος της ΠΓΔΜ, «το οποίο έγινε όπλο στα χέρια του Α. Σαμαρά για να ανατρέψει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη».
Ο κ. Καμμένος είπε ότι τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη πολέμησαν σκληρά σχεδόν όλα τα ΜΜΕ, προσθέτοντας «μου θυμίζει η σημερινή διακυβέρνηση τον πόλεμο που δεχόταν ο Μητσοτάκης εκείνη την περίοδο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα