Εντός της ημέρας στο taxisnet οι λαχνοί για τη μεγάλη λοταρία αποδείξεων

15:53 23/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εντός της ημέρας αναμένεται να εμφανισθούν στους προσωπικούς λογαριασμούς των φορολογούμενων στο TAXISnet, οι λαχνοί οι οποίοι αντιστοιχούν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, και με βάση τους οποίους θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το πρωί, η μεγάλη λοταρία του Δεκεμβρίου, που θα μοιράσει από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς.

Πρόκειται για τους λαχνούς που αναλογούν στις δαπάνες τους με πιστωτικές κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών συναλλαγών από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο και το μήνα Νοέμβριο του 2017. Οι συναλλαγές του Οκτωβρίου

είχαν αποτελέσει τη βάση για την πρώτη λοταρία που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στο TAXISnet, όπου θα έχουν πρόσβαση οι φορολογούμενοι εφόσον εισέλθουν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και στην ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις».

Με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXIS που διαθέτουν θα μπορούν να δουν αν περιλαμβάνονται στους 10.000 τυχερούς.

Την ίδια ώρα, το υπουργείο Οικονομικών θα ενημερώσει τους τυχερούς μέσω email που θα αποστείλει στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο TAXISnet.

Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ: Ραλλού Αλεξοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα