Ένοπλη επίθεση με ένα νεκρό και δύο τραυματίες στην Ομόνοια

18:28 13/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Πυροβολισμοί με αποτέλεσμα αρχικά να τραυματιστούν τρία άτομα, εκ των οποίων ο ένας υπέκυψε στο νοσοκομείο, ήταν το αποτέλεσμα της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 στην οδό Ζήνωνος, στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομίας, άγνωστος προσέγγισε τους παθόντες και τους πυροβόλησε με πιστόλι, με αποτέλεσμα οι δύο να τραυματιστούν στα πόδια και ο τρίτος στα πλευρά. Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Η κατάσταση του τραυματία που είχε δεχθεί σφαίρα στα πλευρά ήταν σοβαρή και τελικά κατέληξε,

ενώ οι άλλοι δύο είναι εκτός κινδύνου.

Ο ένας εκ των δύο ήταν διερχόμενος από το σημείο και δέχτηκε κατά λάθος την σφαίρα από το πιστόλι του άγνωστου δράστη.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το αιματηρό περιστατικό έγινε για μια γυναίκα, ομογενή απο το Καζακστάν, η οποία εργάζεται σε καφενείο της οδού Ζήνωνος, φίλη του δράστη, ο οποίος είναι Ιρακινός κουρδικής καταγωγής.

Ο δράστης φέρεται ότι ενόχλησε κάποια στιγμή την κοπέλα, η οποία ζήτησε την παρέμβαση του 47χρονου ιδιοκτήτη, ο οποίος, μαζί με έναν συνεργάτη του, απομάκρυναν τον Ιρακινό. Αυτός όμως, επέστρεψε μετά από λίγο με ένα πιστόλι, με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο, ενώ τραυμάτισε τον δεύτερο άνδρα καθώς και έναν διερχόμενο, ο οποίος βρέθηκε σε λάθος σημείο την λάθος στιγμή.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα