Βόλος: Πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων «αδειάζουν» τη ΔΕΥΑΜΒ

18:08 13/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων της ΔΕΥΑΜΒ αρνήθηκαν να παραλάβουν τους λογαριασμούς άρδευσης των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων και να τους διανείμουν στους πολίτες, όπως τους ζήτησε σήμερα η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ. Τονίζουν ότι δεν είναι κλητήρες και ταχυδρομική υπηρεσία της ΔΕΥΑΜΒ και εφόσον οι κάτοικοι των χωριών τους δεν αιτήθηκαν τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΜΒ δεν είναι πελάτες της. Και φυσικά υπενθυμίζουν ότι τόσο φέτος όσο και πέρυσι αυτοδιαχειρίζονται την άρδευση.

Η επιχείρηση κάλεσε τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων

σε σύσκεψη σήμερα το πρωί στα γραφεία της και τους παρέδωσε τους φακέλους με τους λογαριασμούς άρδευσης για τις καλλιέργειες στις κατά τόπους περιοχές που αρδεύονται από τα πηγαία νερά. Οι πρόεδροι ωστόσο αρνήθηκαν να κάνουν κάτι εκφράζοντας την αντίθεσή τους για την διαχείριση των νερών άρδευσης από τη ΔΕΥΑΜΒ. Η ΔΕΥΑΜΒ προχώρησε στην έκδοση των λογαριασμών που αφορούν στην άρδευση για την περίοδο του 2015 με τα στοιχεία όπως είχαν παραδοθεί από τις πρώην Κοινότητες & Δήμους προ Καλλικράτη. Σύμφωνα με την επιχείρηση «η τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόστηκε και εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ είναι η ίδια που ίσχυε στις περιοχές αυτές προσαρμοσμένη στον Κανονισμό Άρδευσης της ΔΕΥΑΜΒ».

Όπως αναφέρουν σε επιστολή τους προς την διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Αγριάς, Δράκειας, Μακρινίτσας, Αγίου Βλασίου, Πορταριάς και Ανακασιάς κ.

Keywords
Τυχαία Θέματα